Pontje over de rivier naar Lekkerkerk

Zuyderleven Groep B.V.

Van spaarrekening openen tot hypotheek afsluiten: bij Zuyderleven regel je al je financiën op één plek. Je vindt het kantoor aan het Raadhuisplein, midden in Lekkerkerk. Je bent van harte welkom.

Zuyderleven is zelfstandig adviseur. Hier kun je dus exclusief terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Maar ook voor onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken ben je hier aan het juiste adres. De vier medewerkers helpen je graag met al je financiële vragen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Anita

Anita

Adviseur bankzaken
Totaal ontzorgen is ons doel. Wij nemen je het werk uit handen. Als je ons het vertrouwen geeft, geven wij je er optimale dienstverlening voor terug.
Annet

Annet

Adviseur bankzaken
Ik begeleid je graag van a tot z. Of het nu gaat om geld storten of een hypotheek afsluiten, ik sta voor je klaar.
Edwin

Edwin

Kantoormanager & adviseur zakelijk verzekeren
Bij ons ben je geen nummer, wij geven je persoonlijke aandacht. Graag gaan we met je een relatie aan voor de lange termijn. We zijn je financiële vriend.

Lokaal betrokken

In Lekkerkerk zijn nauwelijks nog bankkantoren gevestigd. Alleen bij Zuyderleven kunnen inwoners nog hun bankzaken persoonlijk komen regelen. Daarmee is RegioBank een essentieel onderdeel van de lokale samenleving. De medewerkers vinden het dan ook heel belangrijk om die lokale betrokkenheid te tonen. Ze kennen alle klanten persoonlijk, en ondersteunen plaatselijke evenementen.

Altijd welkom

Klantgericht zijn is de norm. De deur staat open en de rode loper ligt uit. Er heerst bij Zuyderleven een informele sfeer. Tegelijkertijd wordt er hard gewerkt om op al je vragen een passend antwoord te vinden. De medewerkers hebben veel financiële kennis in huis en kunnen daarnaast een beroep doen op specialisten in hun netwerk. Geen vraag is dus te gek.