De omgeving van Kompas Financiën, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in ’s-Hertogenbosch

Zuyderleven Groep

Wij zijn Zuyderleven. Dan weet je het zeker!

Zuyderleven lost problemen op, realiseert dromen, maakt uw onvermoede wensen tastbaar. Wij bieden u comfort, snelheid, inzicht, overzicht, helderheid, eenvoud, bevestiging, pro-activiteit én aandacht. Levenslang. Samen met u en samen voor u. En ja, dat gaat over uw geld en over uw stenen.

Daar zijn wij namelijk goed in. Zeker weten.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Yvonne van Hooft

Yvonne van Hooft

Cliëntadviseur bankzaken
Yvonne is uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen over RegioBank. Op zoek naar de juiste spaarrekening of hulp nodig bij het gebruik van internetbankieren of de App? Yvonne helpt u graag!

Al sinds 1969 kunt u bij ons terecht voor uw financiële zaken: van verzekeringen tot hypotheken, van geldzaken en financiële planning tot makelaardij. Wat bij ons voorop staat, en altijd heeft gestaan, is dat wij onze klanten willen helpen. Helpen bij het vervullen van wensen en dromen, bij het vormgeven van hun toekomst, met zo min mogelijk zorgen over financiële zaken.

Vorig jaar zijn Van Hooft & Postema en Knops Assurantiën samen verhuisd naar een mooi en ruim kantoor in het AAG gebouw aan Het Wielsem in Den Bosch, vlakbij Orthen en niet te ver rijden van Maren-Kessel.

De bundeling van krachten is meteen een mooie aanleiding om een andere naam te kiezen. Wij gaan nu verder samen onder een nieuwe naam en zijn Zuyderleven.