Betaalpas van V PAY of Maestro

RegioBank geeft betaalpassen uit van V PAY en Maestro. Op de voorkant van je betaalpas zie je aan het logo welke pas je hebt. Lees hier meer over de twee soorten betaalpassen.

V PAY en Maestro

Staat er een logo van V PAY op je betaalpas? Dan heb je een betaalpas van Visa. Staat er een logo van Maestro op de voorkant? Dan heb je een betaalpas van Mastercard.

Zowel Visa als Mastercard ontwikkelen al tientallen jaren elektronische betaalmiddelen waarmee je over de hele wereld kunt betalen (zoals creditcards en betaalpassen. Ze gebruiken de nieuwste chip- en pintechnologie, zodat je er altijd veilig mee kunt betalen.

Wat is het verschil?

Eigenlijk is er nauwelijks verschil tussen de passen. V PAY en Maestro zijn allebei veilige betaalpassen, waarmee je in heel Nederland en Europa kunt betalen bij een betaalautomaat in winkels, horecagelegenheden en tankstations. Met beide passen kun je ook contant geld opnemen bij een geldautomaat.

Heb je twijfels of je jouw betaalpas ergens kunt gebruiken? Check dan de logo’s bij een betaal- of geldautomaat. Bij automaten met deze logo’s kun je jouw V PAY betaalpas gebruiken:

Bij automaten met deze logo's kun je jouw Maestro-pas gebruiken:

Logo's Maestro

Ook in de rest van de wereld kun je bijna overal betalen of contant geld opnemen met V PAY en Maestro. Denk er dan wel aan om je betaalpas buiten Europa aan te zetten.

Bekijk de veelgestelde vragen