Betaalpas van V PAY of Maestro

RegioBank geeft betaalpassen uit van V PAY en Maestro. Op de voorkant van uw betaalpas ziet u aan het logo welke pas u heeft.

Lees hier meer over de twee soorten betaalpassen.

V PAY en Maestro

Staat er een logo van V PAY op uw betaalpas? Dan heeft u een betaalpas van Visa. Staat er een logo van Maestro op de voorkant? Dan heeft u een betaalpas van Mastercard.

Zowel Visa als Mastercard ontwikkelen al tientallen jaren elektronische betaalmiddelen waarmee u over de hele wereld kunt betalen. Zoals creditcards maar ook betaalpassen. Ze gebruiken de nieuwste chip- en pintechnologie, zodat u er altijd veilig mee kunt betalen.

Wat is het verschil?

Wat is het verschil? Eigenlijk is er nauwelijks verschil tussen de passen. V PAY en Maestro zijn allebei veilige betaalpassen waarmee u in heel Nederland en Europa kunt betalen bij een betaalautomaat in winkels, horecagelegenheden en tankstations. Met beide passen kunt u ook contant geld opnemen bij een geldautomaat.

Heeft u twijfels of u uw betaalpas ergens kunt gebruiken? Check dan de logo’s bij een betaal- of geldautomaat. Bij automaten met deze logo’s kunt u uw V PAY betaalpas gebruiken:

Bij automaten met deze logo's kunt u uw Maestro-pas gebruiken:

Logo's Maestro

Ook in de rest van de wereld kunt u bijna overal betalen of contant geld opnemen met V PAY en Maestro. Denk er dan wel aan om uw betaalpas buiten Europa aan te zetten.

Bekijk de veelgestelde vragen