Betalen met je RegioBank Creditcard

Met je RegioBank Creditcard betaal je makkelijk online en in winkels in binnen- en buitenland. Op je RegioBank Creditcard zit een limiet vanaf € 1.000. Dat is het bedrag dat je mag uitgeven. Hoeveel dat is, is afhankelijk van je inkomsten en uitgaven. Als je een creditcard aanvraagt bij International Card Services (ICS), geef je aan welke limiet je wilt. ICS berekent dan of dat past bij je financiële situatie.

Vraag de creditcard aan

Wil je met je nieuwe creditcard een bedrag betalen dat net boven je limiet ligt? Of denk je dat je jouw creditcard op vakantie veel gaat gebruiken? Dan kun je via Mijn ICS of de app van ICS met iDeal meteen een bedrag van je betaalrekening naar je creditcard overmaken.

Betalen met pincode

In de meeste winkels en restaurants gebruik je jouw creditcard net als je bankpas, met je pincode. Je kunt ook met je creditcard contactloos betalen. Voor de veiligheid vragen winkels je soms ook om je handtekening of identiteitsbewijs.

Online betalen

Met je RegioBank Creditcard kun je ook online betalen. Als je online iets koopt vul je naast je creditcardnummer ook een CVC-code in. Je vindt deze code op de achterkant van je RegioBank Creditcard, bij de handtekeningstrook. De laatste 3 cijfers van het nummer is je CVV-code.

Extra beveiliging bij online betalen

Als je online betaalt kun je ervoor kiezen om extra veiligheidsmaatregelen te treffen:

  • Visa Secure. Dit is een zelfgekozen wachtwoord. De eerste keer dat je online iets koopt met je creditcard, kun je meteen een wachtwoord hiervoor instellen.
  • Met de app van ICS kun je een online aankoop eenvoudig en veilig betalen door de opdracht goed te keuren in de ICS App.
  • SMS code. Gebruik je de app van ICS niet, maar wil je wel online iets kopen? Dan heb je naast een wachtwoord ook een extra verificatie nodig. Je krijgt die code in een SMS op je telefoon.

Betalen met Apple Pay

De RegioBank Creditcard kun je ook toevoegen aan je Apple Wallet. Op deze manier kun je snel en makkelijk betalen met een iPhone of Apple Watch. Het toevoegen van de RegioBank Creditcard aan Apple Wallet doe je via de ICS creditcard app. Om dit te doen activeer je eerst Apple Pay, volg hiervoor de instructies.

Contant geld opnemen

Met de RegioBank Creditcard kun je ook geld pinnen bij veel geldautomaten met het Visa-logo. Dit kost je 4% van het bedrag dat je pint. Heb je een positief saldo op je creditcard? Dan betaal je 1% van het opgenomen bedrag en maximaal € 1,50. Neem je een andere geldsoort op dan euro’s? Dan betaal je ook een wisselkoersopslag van 2%.

Je creditcard verloren of gestolen?

Bel altijd meteen de ICS Servicedesk op 020 - 660 06 11. Ze staan 24 uur per dag voor je klaar. Tip: sla het nummer op in je telefoon.

    Heb je nog een vraag?

    Of ga naar de servicepagina