Betalen met uw RegioBank Creditcard

Met uw RegioBank Creditcard betaalt u makkelijk online en in winkels in binnen- en buitenland. Op uw RegioBank Creditcard zit een limiet vanaf € 1.000. Dat is het bedrag dat u mag uitgeven. Hoeveel dat is, is afhankelijk van uw inkomsten en uitgaven. Als u een creditcard aanvraagt bij International Card Services (ICS), geeft u aan welke limiet u wilt. ICS berekent dan of dat past bij uw financiële situatie.

Vraag de creditcard aan

Wilt u met uw nieuwe creditcard een bedrag betalen dat net boven uw limiet ligt? Of denkt u dat u uw creditcard op vakantie veel gaat gebruiken? Dan kunt u via Mijn ICS of de app van ICS met iDeal meteen een bedrag van uw betaalrekening naar uw creditcard overmaken.

Betalen met pincode

In de meeste winkels en restaurants gebruikt u uw creditcard net als uw bankpas, met uw pincode. U kunt ook met uw creditcard contactloos betalen. Voor de veiligheid vragen winkels u soms ook om uw handtekening of identiteitsbewijs.

Online betalen

Met uw RegioBank Creditcard kunt u ook online betalen. Als u online iets koopt vult u naast uw creditcardnummer ook een CVV-code in. U vindt deze code op de achterkant van uw RegioBank Creditcard, bij de handtekeningstrook. De laatste 3 cijfers van het nummer is uw CVV-code.

Extra beveiliging bij online betalen

Als u online betaalt kunt u ervoor kiezen om extra veiligheidsmaatregelen te treffen:

  • Visa Secure. Dit is een zelfgekozen wachtwoord. De eerste keer dat u online iets koopt met uw creditcard, kunt u meteen een wachtwoord hiervoor instellen.
  • Met de app van ICS kunt u een online aankoop eenvoudig en veilig betalen door de opdracht goed te keuren in de ICS App.
  • SMS code. Gebruikt u de app van ICS niet, maar wilt u wel online iets kopen? Dan heeft u naast een wachtwoord ook een extra verificatie nodig. U krijgt die code in een SMS op uw telefoon.

Contant geld opnemen

Met de RegioBank Creditcard kunt u ook geld pinnen bij veel geldautomaten met het Visa-logo. Dit kost u 4% van het bedrag dat u pint. Heeft u een positief saldo op uw creditcard? Dan betaalt u 1% van het opgenomen bedrag en maximaal € 1,50. Neemt u een andere geldsoort op dan euro’s? Dan betaalt u ook een wisselkoersopslag van 2%.

Uw creditcard verloren of gestolen?

Bel altijd meteen de ICS Servicedesk op 020 - 660 06 11. Ze staan 24 uur per dag voor u klaar. Tip: sla het nummer op in uw telefoon.

    Heeft u nog een vraag?

    Of ga naar de servicepagina