Kosten van je RegioBank Creditcard

Voor het aanbieden van je creditcard door ICS betaal je ieder jaar een vast bedrag vooruit. Je kunt ook andere kosten hebben.

Jaarlijkse kosten

Voor het aanbieden van de RegioBank Creditcard door ICS betaal je € 33 per jaar.

Kosten betalen met RegioBank Creditcard

Situatie Kosten
Betalen met de creditcard in vreemde valuta 2% wisselkoersopslag
Betalen in het buitenland met euro's € 0
Betalen in Nederland € 0

Kosten voor geld opnemen

Met de RegioBank Creditcard kun je in Nederland en in het buitenland contant geld opnemen bij alle geldautomaten met een Visa-logo. Dat kost je 4% van het bedrag dat je opneemt. Neem je geld op in vreemde valuta, dan betaal je ook 2% wisselkoersopslag. 

Heb je een positief saldo op je kaart en neem je met je creditcard contant geld op bij een automaat? Dan betaal je 1% van het bedrag dat je pint, maar nooit meer dan € 1,50. Als je meer pint dan je positieve saldo, dan betaal je voor het bedrag erboven 4%.

Je betaalt aan ICS

International Cards Services (ICS) is de aanbieder van onze creditcards. Je betaalt de kosten voor het aanbieden van je creditcard daarom aan hen. Dat kan met een automatische incasso of je maakt zelf het bedrag over met iDeal of een overschrijving.

Wisselkoers euro

Betaal je met je creditcard in vreemde valuta, dan heb je te maken met de wisselkoers. De wisselkoersen van Visa vind je op hun website.

Rente

Heb je een creditcard waarbij je maandelijks in één keer alles automatisch laat afschrijven? Dan betaal je geen rente.

Heb je een RegioBank Creditcard met gespreid betalen? Dan betaal je rente over het bedrag dat je terug moet betalen. De rente is 10%. Die rente hoef je niet te betalen als je je openstaande saldo binnen 21 dagen terugbetaalt.

Let op: vanaf 1 oktober 2024 stopt ICS met de mogelijkheid om je openstaande bedrag gespreid terug te betalen. Heb je een RegioBank Creditcard met gespreid betalen? Dan ontvang je een bericht van ICS waarin wordt uitgelegd wat er verandert.

Meer over (gespreid) betalen

Heb je nog een vraag?

Of ga naar de servicepagina