Kosten van uw RegioBank Creditcard

Voor het aanbieden van uw creditcard door ICS betaalt u ieder jaar een vast bedrag vooruit. U kunt ook andere kosten hebben.

Jaarlijkse kosten

Voor het aanbieden van de RegioBank Creditcard door ICS betaalt u € 23 per jaar. 

Kosten betalen met RegioBank Creditcard

Situatie Kosten
Betalen met de creditcard in vreemde valuta 2% wisselkoersopslag
Betalen in het buitenland met euro's € 0
Betalen in Nederland € 0

Kosten voor geld opnemen

Met de RegioBank Creditcard kunt u in Nederland en in het buitenland contant geld opnemen bij alle geldautomaten met een Visa-logo. Dat kost u 4% van het bedrag dat u opneemt. Neemt u geld op in vreemde valuta, dan betaalt u ook 2% wisselkoersopslag. 

Heeft u een positief saldo op uw kaart en neemt u met uw creditcard contant geld op bij een automaat? Dan betaalt u 1% van het bedrag dat u pint, maar nooit meer dan € 1,50. Als u meer pint dan uw positieve saldo, dan betaalt u voor het bedrag erboven 4%.

U betaalt aan ICS

International Cards Services (ICS) is de aanbieder van onze creditcards. U betaalt de kosten voor het aanbieden van uw creditcard daarom aan hen. Dat kan met een automatische incasso of u maakt zelf het bedrag over met iDeal of een overschrijving.

Wisselkoers euro

Betaalt u met uw creditcard in vreemde valuta, dan heeft u te maken met de wisselkoers. De wisselkoersen van Visa vindt u op hun website.

Rente

Heeft u een creditcard waarbij u maandelijks in één keer alles automatisch laat afschrijven? Dan betaalt u geen rente.

Heeft u een RegioBank Creditcard met gespreid betalen? Dan betaalt u rente over het bedrag dat u terug moet betalen. De rente is 10%. Die rente hoeft u niet te betalen als u uw openstaande saldo binnen 21 dagen terugbetaalt.

Meer over (gespreid) betalen

Heeft u nog een vraag?

Of ga naar de servicepagina