Betalen uit uw bouwdepot

Wilt u een rekening van een aannemer of leverancier betalen uit uw bouwdepot? Dat kan heel makkelijk in Mijn RegioBank of de Mobiel Bankieren app.

1. Via Mijn RegioBank

  1. Log in op Mijn RegioBank.
  2. Ga naar 'Zelf regelen'.
  3. Kies 'Hypotheken'.
  4. Kies 'Declaratie bouwdepot'.

Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren in Mijn RegioBank? U vraagt het zelf heel eenvoudig aan.

Vraag Mijn RegioBank aan

2. Via de Mobiel Bankieren app

  1. Open de Mobiel Bankieren app
  2. Ga naar RegioBank Hypotheek
  3. Voer uw declaratie in voor uw bouwdepot

Wij maken het geld over

Via Mijn RegioBank of de Mobiel Bankieren app stuurt u heel makkelijk uw declaratie in. Als uw declaratie en de bijlage(n) aan alle voorwaarden voldoen, maken wij het geld naar u over als u de factuur zelf heeft betaald. Is de factuur nog niet betaald? Dan maken wij het geld over naar het IBAN-nummer dat op de factuur staat.

Spelregels bouwdepot

Wat mag u laten betalen uit uw bouwdepot?

Uit uw bouwdepot mag u alleen arbeidsuren en materialen laten betalen die zijn besteed aan de bouw, verbouw of verbetering van uw huis. De materialen moeten vastzitten aan uw huis en mogen niet verhuisbaar zijn. Is de verbetering van uw huis ook volgens de Belastingdienst een verbetering? Vraag het gerust aan uw Zelfstandig Adviseur. Hij helpt u graag. We bekijken of de rekeningen die u naar ons toestuurt aan de regels voldoen. We bellen u als er iets niet duidelijk is. Als u iets declareert wat niet mag, laten we het u weten. Een aantal voorbeelden van wat RegioBank als kwaliteitsverbetering ziet, hebben we op een rij gezet.

Meer over het bouwdepot

Alles over een bouwdepot