Betalen uit je bouwdepot

Wil je een rekening van een aannemer of leverancier betalen uit je bouwdepot? Dat kan heel makkelijk in Mijn RegioBank of de RegioBank app.

1. Via Mijn RegioBank

  1. Log in op Mijn RegioBank.
  2. Ga naar 'Zelf regelen'.
  3. Kies 'Hypotheken'.
  4. Kies 'Declaratie bouwdepot'.

Heb je nog geen toegang tot internetbankieren in Mijn RegioBank? Je vraagt het zelf heel eenvoudig aan.

Vraag Mijn RegioBank aan

2. Via de RegioBank app

  1. Open de RegioBank app
  2. Ga naar RegioBank Hypotheek
  3. Voer je declaratie in voor je bouwdepot

Wij maken het geld over

Via Mijn RegioBank of de RegioBank app stuur je heel makkelijk je declaratie in. Als je declaratie en de bijlage(n) aan alle voorwaarden voldoen, maken wij het geld naar je over als je de factuur zelf hebt betaald. Is de factuur nog niet betaald? Dan maken wij het geld over naar het IBAN-nummer dat op de factuur staat.

Spelregels bouwdepot

Wat mag je laten betalen uit je bouwdepot?

Uit je bouwdepot mag je alleen arbeidsuren en materialen laten betalen die zijn besteed aan de bouw, verbouw of verbetering van je huis. De materialen moeten vastzitten aan je huis en mogen niet verhuisbaar zijn. Is de verbetering van je huis ook volgens de Belastingdienst een verbetering? Vraag het gerust aan je zelfstandig adviseur. Hij helpt je graag. We bekijken of de rekeningen die je naar ons toestuurt aan de regels voldoen. We bellen je als er iets niet duidelijk is. Als je iets declareert wat niet mag, laten we het je weten. Een aantal voorbeelden van wat RegioBank als kwaliteitsverbetering ziet, hebben we op een rij gezet.

Meer over het bouwdepot

Alles over een bouwdepot