Inzicht in je geld

Met de RegioBank app heb je altijd en overal toegang tot je betaalrekening. Geld overmaken, je saldo bekijken of je bankpas blokkeren als deze kwijt of gestolen is: je regelt het eenvoudig en veilig zelf in de RegioBank app van RegioBank.

Onderdeel van Mijn RegioBank en de app

Inzicht in je geld hoort bij je Plus Betalen betaalrekening. Je vindt een link naar Inzicht in je geld op je overzicht in Mijn RegioBank of in de RegioBank app. Uiteraard is het net zo veilig en privé als internetbankieren: alleen jij hebt toegang tot de gegevens.

Houd grip op je uitgaven

Met Inzicht in je geld zie je direct:

  • Hoeveel je elke maand overhoudt of tekort komt.
  • Waar je salaris aan op gaat.
  • Op welke uitgaven je kunt bezuinigen.
  • Hoe je inkomsten en/of uitgaven veranderen.
  • Of je binnen je eigen budget blijft (binnenkort)

Overzicht van je inkomsten en uitgaven

In Inzicht in je geld zie je de inkomsten en uitgaven op je rekeningen. Overzichtelijk geordend in categorieën als: salaris, vervoer, vakantie en boodschappen. Op deze manier kun je inkomsten en uitgaven van verschillende maanden snel met elkaar vergelijken.

Transacties automatisch gecategoriseerd

Inzicht in je geld herkent veel inkomsten en uitgaven automatisch en zet ze in een categorie. Als je met je betaalpas betaalt bij het benzinestation, valt die uitgave automatisch onder ‘Vervoer’. Komen inkomsten en uitgaven in een verkeerde categorie? Of worden ze niet automatisch herkend en komen ze in ‘Overig’? Dan kun je ze zelf indelen in een andere categorie wanneer je op een bij- of afschrijving klikt. Goed om te weten: Het is niet mogelijk om je eigen categorieën te verzinnen en toe te voegen.

Blijf binnen je budget

In de loop van dit jaar kun je ook budgetten instellen onder Inzicht in je geld. Vind je het belangrijk om niet te veel uit te geven aan bijvoorbeeld etentjes of kleding? Stel dan een eigen maximumbedrag in voor een bepaalde categorie, of meerdere categorieën samen.

Icoon van een bel

Meteen beginnen?

Log in op Mijn RegioBank of open de RegioBank App. Klik in het overzicht, of op een rekeningpagina op de link naar Inkomsten en uitgaven in het blokje Inzicht in je geld. Na het opstarten krijg je een keer een korte uitleg over de werking.