Uw rekeningoverzicht in Mijn RegioBank

Bij de vernieuwde rekeningoverzichten van uw betaal- en spaarrekeningen is het in één oogopslag duidelijk of een bedrag is afgeschreven of juist bijgeschreven. Ook kunt u makkelijker zoeken binnen dit overzicht. U leest hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over uw nieuwe rekeningoverzicht.

 1. Wat zie ik bij 'Bij & Af'?
  Als u in uw algemene overzicht in Mijn RegioBank een rekening aanklikt, komt u op het overzicht van die rekening. Hier scrolt u eenvoudig, op datum, door alle bij- en afschrijvingen op deze rekening.

 2. Waar vind ik meer informatie over een bij- of afschrijving?
  Als u op de bij- of afschrijving klikt, dan ziet u een venster met meer details over die betaling. En u ziet ook wat u nog meer kunt doen. Zoals een PDF downloaden met de details van deze transactie of vergelijkbare betalingen bekijken of opnieuw betalen.

 3. Hoe kan ik bepaalde bij- of afschrijvingen opzoeken?
  Dat kan met de zoekbalk in het tabblad 'Bij & Af'. Ook zijn er filters om het zoeken makkelijker te maken. U kunt zoeken op naam, omschrijving, rekeningnummer, datum of bedrag. Zoekt u per datum? Dan kunt u kiezen voor vorige week, vorige maand of de vorige drie maanden. Of een door u gekozen periode.


 4. Hoe kan ik mijn bij- en afschrijvingen van een rekening downloaden?
  U kunt uw bij- en afschrijvingen downloaden door bij het zoeken in het tabblad 'Bij & Af' de optie 'Transacties downloaden' aan te klikken. U komt dan in een scherm waar u meer details kunt instellen en welke periode u wilt downloaden. Bijvoorbeeld vorige week, maand of de vorige drie maanden. Of een door u gekozen periode. U kunt uw overzicht opslaan als CSV, CSV2004, CAMT.053 of als PDF. Ook kunt u transacties downloaden op het tabblad 'Details'.

  Tip! Wilt u bij- en afschrijvingen van meerdere rekeningen tegelijk downloaden? Ga dan naar ‘Instellingen' - ‘Rekeningen’ - ‘Downloaden transacties’.

 5. Tot hoe ver terug kan ik mijn bij- en afschrijvingen bekijken in Mijn RegioBank?
  In Mijn RegioBank ziet u de bij- en afschrijvingen op uw rekeningen tot 24 maanden terug.

  Tip! Gebruikt u afschriften die ouder zijn dan 2 jaar, bijvoorbeeld voor een belastingaangifte? Downloadt dan elk jaar uw bij- en afschrijvingen en sla ze veilig op. Zo kunt u straks ook verder dan 24 maanden terugkijken en hoeft u niet te betalen voor een kopie van een afschrift.

 6. Waar zie ik mijn ingeplande overboekingen en incasso's?
  Op het tabblad 'Toekomst' ziet u welke overboekingen en incasso’s gepland staan voor de komende twee weken. Ook kunt u hier een nieuwe overboeking inplannen.

 7. Waar kan ik iets aanpassen voor de rekening?
  Op het tabblad Details' ziet u wat u allemaal zelf kunt aanpassen en instellen voor uw rekening. Zo kunt u incasso’s van deze rekening beheren, uw adresboek en ingeplande overboekingen bekijken. Of attenties instellen, een kredietlimiet aanvragen of transacties downloaden. Ook vindt u hier eigenschappen van de rekening zelf, zoals de rekeninghouder, welke rente bij de rekening hoort en de productvoorwaarden.