Voorwaarden Zilvervloot Sparen

In de voorwaarden leest u wat u van ons kunt verwachten. En ook wat wij van u verwachten. We hebben hier alle voorwaarden en belangrijke informatie voor Zilvervloot Sparen op een rijtje gezet.

Voorwaarden Zilvervloot Sparen

In dit document leest u informatie over uw Zilvervloot Sparen en welke afspraken er gelden. Ook leest u hoe u uw spaarrekening moet gebruiken. Bijvoorbeeld hoe u geld overmaakt. Verder leest u wat u moet doen om Zilvervloot Sparen veilig te gebruiken.

Voorwaarden Mijn RegioBank

In dit document krijgt u informatie over Mijn Regiobank en ziet u welke afspraken gelden als u online uw geldzaken regelt. Bijvoorbeeld dat u zelf altijd goed moet controleren welke gegevens u invoert. Verder leest u wat u moet doen om veilig online te bankieren

Reglement Spaarrekeningen

We hebben verschillende spaarrekeningen. Voor veel informatie en afspraken over deze rekeningen geldt dat ze voor al onze spaarrekeningen hetzelfde zijn. Die afspraken hebben we daarom bij elkaar gezet in het 'Reglement Spaarrekeningen'. Bijvoorbeeld wat je moet doen als er iets mis gaat met een overboeking.

Algemene Bankvoorwaarden

In deze voorwaarden staan basisregels waaraan wij ons als bank moeten houden en u ook. Deze gelden voor alle producten en diensten die u van ons afneemt. Het gaat hier om rechten en verplichtingen van u en van ons. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Andere belangrijke informatie

Lees hoe u contact met ons opneemt, wat u moet doen als u een klacht heeft en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we u wat we met uw gegevens doen en wat we doen om uw gegevens te beschermen.

Zoekt u iets anders?

Of ga naar de servicepagina