Zakelijke overstappen

Veel mensen vinden het overstappen naar een andere bank een grote stap. Helemaal als er een bedrijf in het spel is. Wilt u met uw zakelijke betaalrekening overstappen naar RegioBank, maar ziet u op tegen het gedoe en regelwerk eromheen? Dat is niet nodig.

Met de Overstapservice is het heel makkelijk om van bank te veranderen. De belangrijkste zaken worden voor u geregeld terwijl uw betalingsverkeer gewoon doorloopt. U heeft er geen omkijken naar.

Gemakkelijk overstappen met de Overstapservice

De Overstapservice is een initiatief van alle banken in Nederland. Wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kunt u de Overstapservice gebruiken. Deze service regelt allerlei zaken voor u: bijvoorbeeld dat bijschrijvingen op uw oude zakelijke betaalrekening worden doorgestuurd naar uw nieuwe rekening. En dat automatische incasso’s voortaan van uw nieuwe rekening worden afgeschreven.

Let op! B2B incasso’s en Buitenlandse Incasso’s vallen niet in deze service. Geef deze zelf opnieuw op aan RegioBank.

In de Productwijzer Overstapservice vindt u meer informatie over de Overstapservice.

Welke zaken regelt de Overstapservice?

  • Bijschrijvingen op uw oude zakelijke betaalrekening worden automatisch doorgestuurd naar uw nieuwe zakelijke betaalrekening bij RegioBank.
  • Automatische incasso's worden rechtstreeks van uw nieuwe zakelijke betaalrekening bij RegioBank afgeschreven.
  • Op de rekeningafschriften van RegioBank wordt duidelijk aangegeven welke bij- en afschrijvingen via de Overstapservice zijn doorgeleid naar uw nieuwe zakelijke betaalrekening bij RegioBank.

De Overstapkaart

De Overstapservice is dertien maanden actief. Op die manier vangen we vrijwel alle automatische incasso's en betalingen op. Wordt er daarna nog iets van uw oude rekening afgeschreven of juist op gestort? Dan kunt u de Overstapkaart gebruiken om bekend te maken dat u een ander rekeningnummer heeft.

Aanvragen Overstapservice

Overstappen naar RegioBank? Er is altijd een adviseur bij u in de buurt. Open een rekening en vraag direct de Overstapservice aan. U kunt zelf aangeven wanneer u de overstap wilt laten ingaan. Dit kan minimaal twintig werkdagen en maximaal drie maanden na de datum van invullen.

Handig: zelf uw pincode wijzigen

Bij een nieuwe betaalrekening hoort een nieuwe pincode. Wilt u zelf uw pincode kiezen? Dat kan bij RegioBank. U kunt zelf eenvoudig uw pincode wijzigen bij een geldautomaat van Geldmaat. Locaties van geldautomaten bij u in de buurt: Geldmaat.