Voorwaarden Aanvullend Pensioen Opbouwrekening

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van je verwachten. We hebben hier alle voorwaarden en belangrijke informatie voor Aanvullend Pensioen Opbouwrekening op een rijtje gezet.

Voorwaarden Aanvullend Pensioen Opbouwrekening

In dit document lees je informatie over je Aanvullend Pensioen Opbouwrekening en welke afspraken er gelden. Ook lees je hoe je jouw Opbouwrekening moet gebruiken. Bijvoorbeeld hoe je geld overmaakt.

Voorwaarden Mijn RegioBank

In dit document krijg je informatie over Mijn Regiobank en zie je welke afspraken gelden als je online je geldzaken regelt. Bijvoorbeeld dat je zelf altijd goed moet controleren welke gegevens je invoert. Verder lees je wat je moet doen om veilig online te bankieren

Algemene Bankvoorwaarden

In deze voorwaarden staan basisregels waaraan wij ons als bank moeten houden en jij ook. Deze gelden voor alle producten en diensten die je van ons afneemt. Het gaat hier om rechten en verplichtingen van jou en van ons. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Reglement Spaarrekeningen

We hebben verschillende spaarrekeningen. Voor veel informatie en afspraken over deze rekeningen geldt dat ze voor al onze spaarrekeningen hetzelfde zijn. Die afspraken hebben we daarom bij elkaar gezet in het Reglement Spaarrekeningen. Bijvoorbeeld hoe we de rente over je spaargeld berekenen.

Andere belangrijke informatie

Lees hoe je contact met ons opneemt, wat je moet doen als je een klacht hebt en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we je wat we met je gegevens doen en wat we doen om je gegevens te beschermen.

Geld op je Aanvullend Pensioen Opbouwrekening valt onder het depositogarantiestelsel. Beleg je ook met je Pensioen Opbouwrekening? Dan valt de beleggingsrekening onder het beleggerscompensatiestelsel.

Zoek je iets anders?

Of ga naar de servicepagina