Uit de verkoop

Dit product kunt u niet meer afsluiten. De informatie is daarom alleen bedoeld voor klanten die in het verleden Gouden Handdruk Uitkeerrekening hebben geopend.

Gouden Handdruk Uitkeerrekening

Met de Gouden Handdruk Uitkeerrekening laat u uw ontslagvergoeding maandelijks uitkeren. RegioBank houdt de verplichte loonheffingen in en keert maandelijks een netto bedrag aan u uit. Over het bedrag dat nog niet is uitgekeerd ontvangt u een aantrekkelijke vaste rente.

Meer over de Gouden Handdruk Uitkeerrekening

Gouden Handdruk Spaarrekening

De Gouden Handdruk Spaarrekening is een geblokkeerde rekening waarmee u spaart tegen een aantrekkelijke variabele rente. Deze rente wordt jaarlijks op 1 januari op uw rekening bijgeschreven. U kunt ook (een deel van) uw geld voor langere tijd vastzetten in een Gouden Handdruk Deposito. Tijdens de looptijd van het deposito blijft de rente gelijk. Deze looptijd is minimaal 1 jaar en maximaal 10 jaar. Na afloop van het deposito wordt het geld weer op uw Spaarrekening gestort.

Meer over de Gouden Handdruk Spaarrekening

Gouden Handdruk Opbouwrekening

Met de Gouden Handdruk Opbouwrekening laat u uw ontslagvergoeding doorgroeien. Zolang uw ontslagvergoeding op de Gouden Handdruk Opbouwrekening staat, betaalt u geen belasting. Uiterlijk in het jaar dat u de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, moet u het spaarbedrag omzetten in periodieke uitkeringen. Over deze uitkeringen betaalt u belasting.

Meer over de Gouden Handdruk Opbouwrekening

Lijfrenteopbouwrekening

De Lijfrente Opbouwrekening is een geblokkeerde spaarrekening met een aantrekkelijke variabele rente. Vanaf deze rekening kunt u uw geld laten storten in een of meer Lijfrente deposito’s en/of beleggingsfondsen. Na de opbouwperiode gebruikt u uw gespaarde kapitaal voor lijfrente-uitkeringen.

Meer over de Lijfrenteopbouwrekening

Uitgesteld Lijfrentenieren

Uitgesteld Lijfrentenieren is een combinatie van Lijfrente Opbouw en Lijfrentenieren. Het is een geblokkeerde spaarrekening met een vaste rente. Met Uitgesteld Lijfrentenieren kunt u uw lijfrentekapitaal eerst verder laten groeien. Later, op een vooraf bepaalde datum, kunt u dit kapitaal automatisch laten uitkeren in vaste maandelijkse termijnen. U kunt uw lijfrente-uitkering dus eigenlijk uitstellen voor een periode die u zelf bepaalt.

Meer over Uitgesteld Lijfrentenieren