Uit de verkoop

Deze producten kun je niet meer afsluiten. De informatie is daarom alleen bedoeld voor klanten die in het verleden 1 van deze rekeningen hebben geopend.

Gouden Handdruk Uitkeerrekening

Met de Gouden Handdruk Uitkeerrekening laat je je ontslagvergoeding maandelijks uitkeren. RegioBank houdt de verplichte loonheffingen in en keert maandelijks een netto bedrag aan je uit. Over het bedrag dat nog niet is uitgekeerd ontvang je een vaste rente.

Meer over de Gouden Handdruk Uitkeerrekening

Gouden Handdruk Opbouwrekening

Met de Gouden Handdruk Opbouwrekening laat je je ontslagvergoeding doorgroeien door te sparen of beleggen. Zolang je ontslagvergoeding op de Gouden Handdruk Opbouwrekening staat, betaal je geen belasting. Uiterlijk in het jaar dat je de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, moet je het opgebouwde bedrag omzetten in periodieke uitkeringen. Over deze uitkeringen betaal je belasting.

Meer over de Gouden Handdruk Opbouwrekening

Uitgesteld Lijfrentenieren

Uitgesteld Lijfrentenieren is een combinatie van een Lijfrente Opbouw- en Uitkeringsrekening. Het is een geblokkeerde spaarrekening met een vaste rente. Met Uitgesteld Lijfrentenieren kun je je aanvullend pensioen eerst verder laten groeien. Later, op een vooraf bepaalde datum, kun je dit kapitaal automatisch laten uitkeren in vaste maandelijkse termijnen. Je kunt je uitkering dus eigenlijk uitstellen voor een periode die je zelf bepaalt.

Meer over Uitgesteld Lijfrentenieren