Gouden Handdruk Uitkeerrekening

Dit product kun je alleen nog afsluiten als je een Gouden Handdruk Opbouwrekening bij RegioBank hebt.

Uitkeren in maandelijkse termijnen

Met de Gouden Handdruk Uitkeerrekening laat je de ontslagvergoeding die je voor 1 januari 2014 ontving maandelijks uitkeren. RegioBank houdt de verplichte loonheffingen in en keert maandelijks een netto bedrag aan je uit. Over het bedrag dat nog niet is uitgekeerd ontvang je een vaste rente. Let op: Bij de loonheffingen is nog geen rekening gehouden met je persoonlijke situatie, zoals andere inkomsten. Het zou dus kunnen dat er te weinig loonheffingen zijn ingehouden. Als dat zo is, moet je na het invullen van je belastingaangifte nog inkomstenbelasting bijbetalen. Je krijgt van ons een jaaropgave met de gegevens voor het invullen van je belastingaangifte.

Bepaal zelf de looptijd

Met de Gouden Handdruk Uitkeerrekening heb je een ruime keuze aan looptijden van je uitkering. De maximale looptijd is 35 jaar. De minimale looptijd is afhankelijk van je leeftijd op de begindatum van de uitkering. De uitkering moet uiterlijk ingaan in het jaar dat je de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt. In de Productwijzer vind je de minimale looptijd van de uitkering die bij je leeftijd hoort.

Wanneer maken we de uitkering over?

Je vindt de dagen waarop we de uitkering overboeken in dit overzicht.

Tussentijdse beëindiging

De Gouden Handdruk Uitkeerrekening is een geblokkeerde rekening. Dit betekent dat je geld vaststaat en je tussentijds geen geld kunt opnemen. Wil je jouw Gouden Handdruk Uitkeerrekening beëindigen vóór het einde van de afgesproken looptijd? Dan betaal je hiervoor kosten. Kijk voor meer informatie in de productvoorwaarden of vraag je zelfstandig adviseur om advies.

Overlijden

Bij overlijden komen de resterende uitkeringen toe aan je erfgenamen. Hiervoor gelden fiscale regels. Je zelfstandig adviseur kan je hier meer over vertellen.