Persoonlijke Lening voor een bakfiets

Je gezin wordt steeds groter. Dan kan een bakfiets heel handig zijn voor alle ritjes naar school, de speeltuin en de sportclub. Wil je graag een bakfiets, maar komt het niet uit om die meteen met je eigen geld te betalen? Dan kan een Persoonlijke Lening uitkomst bieden. Maar bedenk wel: geld lenen kost geld.

Bereken direct

Lees ook de voorwaarden voordat je een Persoonlijke Lening aanvraagt.

Een eigen (elektrische) bakfiets

Met een bakfiets maak je van elke rit een klein feestje. En heb je een elektrische bakfiets? Dan fiets je -ook met meerdere kinderen- helemaal soepel van A naar B. Je kunt je bakfiets op verschillende manieren financieren:

 • Je eigen spaargeld gebruiken. Dit is natuurlijk de goedkoopste optie, want je betaalt geen rente of kosten aan een bank of leasemaatschappij.
 • Sommige werkgevers kennen een fietsplan, waarbij gebruik wordt gemaakt van fiscale regelgeving. Deze regeling maakt het mogelijk voor medewerkers om met belastingvoordeel een nieuwe fiets te kopen.
 • Leasen: voor een vast bedrag per maand lease je een bakfiets. Meestal inclusief verzekering, service, onderhoud en pechhulp.
 • Een Persoonlijke Lening: daarmee kun je de fiets meteen kopen, ook als je nog onvoldoende spaargeld hebt. Een nadeel is wel dat je rente betaalt over het geld wat je leent.

Persoonlijke Lening voor een (elektrische) bakfiets: dit is hoe het werkt

Bij een Persoonlijke Lening weet je precies waar je aan toe bent. Alles staat vast, zoals de looptijd en de rente die je moet betalen. Je weet dus precies hoeveel je iedere maand betaalt voor de lening. Extra aflossen kan altijd en zonder kosten. Zo ben je eerder van je lening af.

Wist je dat...?

Een lening melden we bij het BKR. Bij een nieuwe lening (zoals een hypotheek) kan dat gevolgen hebben.

Meer over lenen en BKR

Verantwoord lenen

Als je een lening wilt afsluiten, dan is het belangrijk dat deze past bij je financiƫle situatie. Nu en in de toekomst. We kijken daarom naar je inkomen en je vaste lasten. Met een Persoonlijke Lening bieden we je op een verantwoorde manier financiƫle ruimte om je doel te realiseren.

Tips voor verantwoord lenen

Lening voor je bakfiets berekenen

Hoeveel wil je lenen voor je (elektrische) bakfiets? En hoe snel wil je het geleende bedrag terugbetalen? Aan de hand van de gegevens die je invult checken we of de lening voor jou verantwoord is.

In een paar stappen zie je:

 • Hoeveel je kunt lenen met een Persoonlijke Lening.
 • In hoeveel maanden je het bedrag kunt terugbetalen. Voor een bakfiets geldt daarbij een maximum van 84 maanden.
 • Wat je elke maand betaalt voor de lening.

   Daarna kun je via je zelfstandig adviseur van RegioBank de Persoonlijke Lening afsluiten.

   Icoon met zak geld

   Geld lenen voor grote aankoop?

   Bepaal je leendoel en bereken hoeveel je met een Persoonlijke Lening kunt lenen. En wat het je gaat kosten.

   Bereken je mogelijkheden

   Hand met pen en schrijfblok

   Persoonlijke Lening oversluiten?

   Mogelijk is het interessant om je bestaande lening over te sluiten naar RegioBank. Lees meer over waar je in dat geval op moet letten.

   Lees meer