Molen van Oosterland - omgeving van Administratiekantoor Stuy

Administratiekantoor Stuy

In 1959 richtte Henk Stuys vader het administratiekantoor Stuy op in Oosterland. In 1994 nam Henk het over, na jaren te hebben samengewerkt met zijn vader. Nog altijd zit het kantoor op deze locatie in Zeeland. We mogen onszelf al jaren zelfstandig adviseur van RegioBank noemen!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Henk Stuy

Henk Stuy

Eigenaar/administrateur en adviseur bankzaken
Alweer ruim veertig jaar ben ik werkzaam in de administratieve branche. Ons kent ons, zonder poespas en om klanten te kunnen helpen met hun financiële zaken geeft mij veel voldoening.
Mineke Duffener-van der Maas

Mineke Duffener-van der Maas

Administrateur en adviseur bankzaken
Ik ben hier sinds 1 november 2000 werkzaam. Het mooie aan mijn werk is het contact met de klanten. Het geeft mij veel voldoening om de klanten van a tot z te mogen helpen met hun bankzaken.
Rianne Pepping-Jumelet

Rianne Pepping-Jumelet

Administrateur en adviseur bankzaken
Toen ik begon met werken bij Administratiekantoor Stuy was ik heel snel vertrouwd met mijn collega's en de klanten. Ik streef ernaar om de klant zo goed mogelijk en naar tevredenheid te kunnen helpen.

Knus en gemoedelijk

Sinds 1964 zitten wij al in ons huidige kantoor. Het is een kleine en gezellige werkomgeving, wat een gemoedelijke sfeer geeft. Iedereen in de buurt weet ons te vinden, omdat we al zo lang in Oosterland werken. Jong en oud loopt bij ons binnen. 

Niet alleen administratie

We noemen onszelf een administratiekantoor, maar we doen zowel administratie als belastingzaken voor bedrijven en particulieren. Deze combinatie maakt ons uniek. We verzorgen en bemiddelen de complete financiële huishouding. Bij ons in dienst hebben wij twee fulltimers en één parttimer. Wij staan dagelijks voor je klaar met het beste advies.

 Persoonlijk contact

Wij hebben een goede band met onze klanten. We merken dat klanten ons zelfs betrekken bij hun persoonlijk leven. Naast dat wij onze service verlenen, is iedereen welkom voor een praatje op kantoor. Zo’n praatje kan de dag van een klant én die van ons maken. Zo is het wel eens voorgekomen dat een klant ons spontaan uitnodigde in haar nieuwe huisje na de verbouwing. Dat vinden wij ontzettend leuk en het geeft ons extra motivatie om te doen wat wij doen.