Administratiekantoor Stuy in Oosterland

  • 0111 - 64 12 32
  • Koninginneplein 1 -3, 4307 BA
  • Vandaag open van 08.00 - 17.00
De omgeving van Administratiekantoor Stuy, RegioBank in Oosterland
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

In 1959 richtte Henk Stuys vader het administratiekantoor Stuy op in Oosterland. In 1994 nam Henk het over, na jaren te hebben samengewerkt met zijn vader. Nog altijd zit het kantoor op deze locatie in Zeeland. We mogen we onszelf al jaren Zelfstandig Adviseur van RegioBank noemen!

Henk Stuy

Henk Stuy

Eigenaar/administrateur en adviseur bankzaken
Mineke Duffener-van der Maas

Mineke Duffener-van der Maas

Administrateur en adviseur bankzaken
Rianne Pepping-Jumelet

Rianne Pepping-Jumelet

Administrateur en adviseur bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Administratiekantoor Stuy

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4830

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.