De omgeving van Adviescentrum Evercare Eindhoven, RegioBank in Eindhoven

Adviescentrum Evercare Eindhoven

Klanten voelen zich thuis bij Adviescentrum EverCare in Eindhoven. Niet alleen omdat het kantoor midden in de woonwijk Achtse Barrier staat, maar ook vanwege het persoonlijke contact – want dat is namelijk minstens zo belangrijk.

Adviescentrum EverCare, kortweg EverCare, bemiddelt als zelfstandig adviseur al jaren exclusief voor betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarnaast kunnen klanten bij het kantoor terecht voor onafhankelijk financieel advies of informatie over verschillende verzekeringen en hypotheken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Karel Evers

Karel Evers

Adviseur Bankzaken
Anita Nouwens

Anita Nouwens

Adviseur Bankzaken
Bram Evers

Bram Evers

Adviseur Bankzaken

Geen keuzemenu

Om welke vraag het ook gaat, persoonlijk contact is het sleutelwoord. Dat zit ‘m in de kleine dingen. Wie naar het kantoor belt, krijgt bijvoorbeeld nooit een keuzemenu. De telefoon wordt gewoon opgenomen door een adviseur. Klanten die liever langskomen, zijn uiteraard net zo welkom. Ook zonder afspraak.  

Van vader op zoon

Wist je trouwens dat EverCare een familiebedrijf is? Hypotheekadviseur en financieel planner Karel Evers opende het kantoor in 1989. Iets meer dan twintig jaar later stapte zijn zoon Bram in, die inmiddels zelfs mede-eigenaar van het bedrijf is. Dat betekent niet dat Karel de kantoordeuren voorgoed achter zich heeft gesloten. Integendeel, want hij vindt het veel te fijn om klanten te helpen.

Korte lijnen, snelle service

In al die jaren heeft EverCare een flinke klantbasis opgebouwd. Waarom mensen zo graag bij het kantoor blijven? Omdat ze weten dat hun adviseur verstand van zaken heeft en altijd tijd maakt. Bovendien zijn de lijntjes tussen collega’s kort. Dus spreek je met je RegioBank-adviseur en heb je ook een vraag over een verzekering? Dan hoef je nooit lang te wachten op een antwoord.

Aandacht voor lokale initiatieven

Het is duidelijk: EverCare geeft om haar klanten. Maar ze hebben minstens zoveel oog voor lokale initiatieven. Die zijn namelijk heel belangrijk voor de stad. Daarom sponsort het kantoor onder andere een carnavalsvereniging, een voederbak van de kinderboerderij en een plaatselijke hardloopwedstrijd.

Oh, en kijk niet gek op als je je adviseur tegenkomt in het Jan Louwers Stadion, want het kantoor heeft daar twee vaste stoelen! Ze nemen zakelijke klanten zelfs geregeld mee naar een wedstrijd. Om ze daar, op de tribune, in contact te brengen met andere lokale ondernemers. Kijk, dat is pas een leuke manier van netwerken.