Landhuis met tuin in Paterswolde - Ahorn Verzekeringen

Ahorn Verzekeringen

Hornhuis Makelaardij en AHORN verzekeringen zijn samen al ruim 20 jaar gevestigd aan de Hoofdweg 164a te Paterswolde. Je kunt bij ons terecht voor het aankopen en verkopen van je huis en voor verzekeringen, hypotheken en bankzaken. We kunnen je dus helpen vanaf de eerste tot en met de laatste stap van je reis naar een nieuwe woning. Van de bezichtiging tot en met de hypotheek. Wij zijn bedreven in het zoeken, promoten en taxeren van huizen. Bovendien hebben wij genoeg juridische kennis in huis om de overeenkomst rond te maken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Alex Hornhuis

Alex Hornhuis

Mechtelt Schotanus

Mechtelt Schotanus

Peter Hornhuis

Peter Hornhuis

Brenda Korthuis

Brenda Korthuis

Administratief medewerker assurantiƫn en bankzaken
Ik werk met veel plezier bij Ahorn. Omdat ik mijn klanten zowel help bij hun verzekeringen als bij hun bankzaken, is geen dag hetzelfde. Dat maakt mijn baan ontzettend leuk!
Christi ter Arkel - Bogaard

Christi ter Arkel - Bogaard

Secretaresse
Ik werk inmiddels al ruim tien jaar met veel plezier en passie bij Hornhuis Makelaardij. Ik heet u graag welkom!

Hornhuis Makelaardij en AHORN verzekeringen zijn samen al ruim 20 jaar gevestigd aan de Hoofdweg 164a te Paterswolde. je kunt bij ons terecht voor het aankopen en verkopen van je huis en voor verzekeringen, hypotheken en bankzaken. We kunnen je dus helpen vanaf de eerste tot en met de laatste stap van uw reis naar een nieuwe woning. Van de bezichtiging tot en met de hypotheek. Wij zijn bedreven in het zoeken, promoten en taxeren van huizen. Bovendien hebben wij genoeg juridische kennis in huis om de overeenkomst rond te maken.

Wie zijn wij?

Sinds 1994 bestaat AHORN Verzekeringen & Hypotheken en in 1997 is er een samenwerking aangegaan met Hornhuis Makelaardij. Wij werken met korte lijnen en zijn flexibel en innovatief. Ook zijn we zelfstandig adviseur van RegioBank, waarbij de klant centraal staat. Omdat we een klein bedrijf zijn, kennen wij onze klanten persoonlijk. Wij stellen ons regelmatig op de hoogte van veranderingen in uw situatie en adviseren u over mogelijke wijzigingen in verzekeringswetten en nieuwe verzekeringsmogelijkheden.

Hoog niveau

Wat je bij ons kunt verwachten is een grote mate van betrokkenheid, enthousiasme, vakkennis en integriteit. Hiermee leveren wij een hoog niveau van dienstverlening aan onze klanten, vanaf de eerste kennismaking tot en met bijvoorbeeld de oplevering van je woning. Ook voor je bankzaken kun je gewoon binnenlopen. Dat gaat allemaal zonder afspraak!