Het  Ir. D.F. Woudagemaal in de omgeving van Alpina Lemmer in Lemmer

Alpina Lemmer

Alpina Lemmer geeft advies en ondersteuning bij je verzekeringen en hypotheken, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Omdat wij je een breder pakket aan financiële zaken wilden bieden, sloten we ons begin 2018 aan bij RegioBank. Als zelfstandig adviseur bemiddelen wij bij de betaal- en spaarproducten van de RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Roxana Troost

Roxana Troost

Adviseur bankzaken
Voor al je bankzaken kun je bij mij terecht. Voor de overstap naar de RegioBank of het openen van een rekening, ik help je graag verder! Ik zal je bijstaan en met enthousiasme mijn kennis met je delen.
Sarah Prummel

Sarah Prummel

Adviseur bankzaken
Heb je vragen over je bankzaken? Ik help je graag bankieren zoals je dat wilt. Persoonlijk contact, heldere uitleg en klantvriendelijkheid staan bij mij bovenaan. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat je tevreden onze bank uitloopt!
Hanny Mutsaers

Hanny Mutsaers

Zakelijk specialist

Laagdrempelig

Even een schade melden voordat je vanuit werk doorrijdt naar huis? Of heb je een vraag? Loop gewoon even binnen. Laagdrempelig houdt voor ons in dat je ons op alle manieren en momenten kunt bereiken. Telefonisch, via Whatsapp en op social media. Doordeweeks en in het weekend staan we voor je klaar. Je financiële zaken houden zich immers ook niet aan kantoortijden.

 

Een goed gevoel

Ons team bestaat uit drie adviseurs die Lemmer en omgeving goed kennen. We weten wat er speelt en wie je bent. Stap binnen en we beantwoorden je vragen en denken actief mee over andere slimme oplossingen. Snel en op een manier die je prettig vindt.