De omgeving van AQRaad Verzekeringen en Makelaardij B.V., RegioBank in Lemmer

Alpina Lemmer

Heilbron Lemmer geeft advies en ondersteuning bij uw verzekeringen en hypotheken, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Omdat wij u een breder pakket aan financiële zaken wilden bieden, sloten we ons begin 2018 aan bij RegioBank. Als Zelfstandig Adviseur bemiddelen wij bij de betaal- en spaarproducten van de RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Melissa Bennik

Melissa Bennik

Adviseur bankzaken
Hanny Mutsaers

Hanny Mutsaers

Zakelijk specialist
Roxana Troost

Roxana Troost

Adviseur bankzaken
Voor al uw bankzaken kunt u bij mij terecht. Voor de overstap naar de RegioBank of het openen van een rekening, ik help u graag verder! Ik zal u bijstaan en met enthousiasme mijn kennis met u delen.
Sarah Prummel

Sarah Prummel

Adviseur bankzaken
Heeft u vragen over uw bankzaken? Ik help u graag bankieren zoals u dat wilt. Persoonlijk contact, heldere uitleg en klantvriendelijkheid staan bij mij bovenaan. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat u tevreden onze bank uitloopt!

Laagdrempelig

Even een schade melden voordat u vanuit werk doorrijdt naar huis? Of heeft u een vraag? Loop gewoon even binnen. Laagdrempelig houdt voor ons in dat u ons op alle manieren en momenten kunt bereiken. Telefonisch, via Whatsapp en op social media. Doordeweeks en in het weekend staan we voor u klaar. Uw financiële zaken houden zich immers ook niet aan kantoortijden.

 

Een goed gevoel

Ons team bestaat uit vier adviseurs die Lemmer en omgeving goed kennen. We weten wat er speelt en wie u bent. Stap binnen en we beantwoorden uw vragen en denken actief mee over andere slimme oplossingen. Snel en op een manier die u prettig vindt.