Alpina Lemmer in Lemmer

  • 0514 - 56 62 62
  • Flevostraat 2 A, 8531 KS
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 17.00
Het  Ir. D.F. Woudagemaal in de omgeving van Alpina Lemmer in Lemmer

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Sinds 1994 geeft Alpina Lemmer financieel advies in Lemmer en omstreken. Stap binnen in ons kantoor aan de rand van het centrum en we helpen je verder met alles wat komt kijken bij je financiƫle situatie.
Roxana Troost

Roxana Troost

Adviseur bankzaken
Sarah Prummel

Sarah Prummel

Adviseur bankzaken
Hanny Mutsaers

Hanny Mutsaers

Zakelijk specialist
RegioBank team

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4281

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.