De omgeving van Assurantie- en Bemiddelingskantoor Ekelenkamp B.V., RegioBank in Nijverdal

Alpina Nijverdal

U kent Alpina misschien als financieel adviseur bij u in de buurt. Maar wij zijn ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. RegioBank is een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Thijs Schippers

Thijs Schippers

Adviseur bankzaken en adviseur particuliere verzekeringen
Maroesja Scheers

Maroesja Scheers

Adviseur bankzaken en adviseur particuliere verzekeringen
Bij Maroesja kunt u terecht met al uw vragen over bankzaken. Ook houdt Maroesja zich bezig met overige financiële zaken.

U kent Ekelenkamp misschien als financieel adviseur bij u in de buurt. Maar wij zijn ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. RegioBank is een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten.

Altijd binnenlopen

U kunt altijd bij ons binnenlopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. De bankproducten van RegioBank die u bij ons kunt afnemen zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.

Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw zekerheid moeten regisseren. Of het nou gaat om bankzaken, verzekeringen, hypotheken of pensioenen. Wij beginnen met het analyseren van uw persoonlijke situatie, zakelijke en privé. Uw situatie is altijd leidend en onze ‘regisseurs in zekerheid’ adviseren u graag.

Wilt u meer weten over onze diensten? Kom langs! Wij zijn gevestigd in Nijverdal. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0548-616071.