Alpina Nijverdal in Nijverdal

  • 0548 - 61 60 71
  • Godfried Bomansstraat 9, 7442 TH
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Assurantie- en Bemiddelingskantoor Ekelenkamp B.V., RegioBank in Nijverdal

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Alpina is naast financieel adviseur, ook zelfstandig adviseur van RegioBank. RegioBank is een solide bank met de persoonlijke aandacht die je mag verwachten. Je kunt altijd bij ons binnenlopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar je wensen en geven professioneel en persoonlijk advies.

Meer over ons team

Thijs Schippers

Thijs Schippers

Adviseur bankzaken en adviseur particuliere verzekeringen
Team van Assurantie- en Bemiddelingskantoor Ekelenkamp B.V.

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4322

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.