De omgeving van Alterna Ass. en Fin. Dienstverl., RegioBank in Meijel

Alterna Finance

Bij Alterna Assurantiën wordt al sinds 1981 financieel advies gegeven in de breedste zin van het woord. Waar Gerrit Sanders zich in het begin alleen bezig hield met administratie en belastingen, is het kantoor inmiddels expert in onder meer particuliere en zakelijke verzekeringen, administratie, en belastingaangiftes. Ook bemiddelt Alterna exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Met grote en kleine vragen kun je bij je zelfstandig adviseur van RegioBank terecht.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Huub  Sanders

Huub Sanders

Mede-eigenaar en allround adviseur
Als trotse mede-eigenaar van Alterna Assurantiën zie ik erop toe dat al onze klanten worden geholpen. Of de vraag nou groot of klein is, en of ze nou wel of geen klant zijn.
Gerrit Sanders

Gerrit Sanders

Oprichter, mede-eigenaar en allround adviseur
Ik haal nog altijd mijn plezier uit het werk bij Alterna Assurantiën. Het houdt me jong, en daarnaast zie ik niets liever dan de klant tevreden de deur uit zien stappen.
Angelique Berben-Hendrix

Angelique Berben-Hendrix

Baliemedewerker Bankzaken en particuliere verzekeringen
Bijna al onze klanten ken ik bij de voornaam. Dit schept vertrouwen, een grote toevoeging in deze branche.

Vertrouwde gezichten

De vier medewerkers van Alterna lopen in de lunchpauze even richting huis. Iedere werknemer woont namelijk in Meijel, waardoor zij allemaal een bekend gezicht zijn voor jou als klant. De aanhef ‘u’ wordt niet vaak uitgesproken bij Alterna Assurantiën, in tegenstelling tot vragen over de weekendplannen. De lokale medewerkers maken van het assurantiekantoor een vertrouwde zakelijke partner.

Kennis van zaken

We houden de lijnen naar jou als klant zo kort mogelijk. Veel zaken lossen wij direct op. Onze medewerkers steken graag hun koppen bij elkaar, om hun kennis te bundelen en samen antwoorden op klantvragen te vinden waar nodig. Waar mogelijk helpen we je direct verder. Heb je een onverwachte en lastige vraag? Dan bespreken wij deze vaak gezamenlijk in de vergaderzaal.

Ook ‘s avonds adviseur

Alterna Assurantiën is 45 uur per week geopend, waardoor je zelf een passend moment voor een bezoek kiest. Schikt het niet om overdag een afspraak in te plannen? Dan nemen wij graag ‘s avonds plaats aan je keukentafel. Ook niet-klanten kunnen altijd binnenstappen. Dat scheelt je weer een lange rit naar je eigen bank of een hoop heen en weer gemail.