Alterna Finance in Meijel

  • 077 - 466 90 50
  • Dorpsstraat 25, 5768 CD
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Alterna Ass. en Fin. Dienstverl., RegioBank in Meijel

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Al sinds 1997 vindt u Alterna Assurantiën in het hart van Meijel. Mede-eigenaar Huub Sanders nam het bedrijf in 2017 over van zijn vader Gerrit Sanders, die nog altijd met veel plezier werkzaam is bij het assurantiekantoor. Beide heren en hun collega’s helpen u graag met elke vraag, groot of klein.
Huub  Sanders

Huub Sanders

Mede-eigenaar en allround adviseur
Gerrit Sanders

Gerrit Sanders

Oprichter, mede-eigenaar en allround adviseur
Angelique  Berben-Hendrix

Angelique Berben-Hendrix

Baliemedewerker Bankzaken en particuliere verzekeringen
alterna - teamafbeelding

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4394

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen