Alterna Finance in Meijel

  • 077 - 466 90 50
  • Dorpsstraat 25, 5768 CD
  • Vandaag open van 08.30 - 12.30 en 13.30 - 18.00
De omgeving van Alterna Ass. en Fin. Dienstverl., RegioBank in Meijel

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Al sinds 1997 vind je Alterna Assurantiën in het hart van Meijel. Mede-eigenaar Huub Sanders nam het bedrijf in 2017 over van zijn vader Gerrit Sanders, die nog altijd met veel plezier werkzaam is bij het assurantiekantoor. Beide heren en hun collega’s helpen je graag met elke vraag, groot of klein.

Meer over ons team

Huub  Sanders

Huub Sanders

Mede-eigenaar en allround adviseur
Gerrit Sanders

Gerrit Sanders

Oprichter, mede-eigenaar en allround adviseur
Angelique Berben-Hendrix

Angelique Berben-Hendrix

Baliemedewerker Bankzaken en particuliere verzekeringen
Team van Alterna Finance in Meijel

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4394

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen