De omgeving van Arci Steenderen, RegioBank in Steenderen

Arci Steenderen

We onderscheiden ons met aandacht

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Kjell Carlier

Kjell Carlier

Ik help je graag met al je bankzaken en verzekeringen. Daarbij staat het contact met jou voor mij centraal.
Babs  Achterkamp

Babs Achterkamp

Mede-eigenaar en medewerkster bankzaken
Het contact met de klanten aan de balie spreekt mij het meest aan. Ik vind het leuk om de klanten te helpen en bij te staan waar nodig.
Harold  Achterkamp

Harold Achterkamp

Directeur/financieel adviseur
Ik help graag mensen met het oplossen van financiële, complexe vraagstukken op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

We onderscheiden ons met aandacht

Er verandert veel in de wereld. Banken worden groter en verzekeringskantoren lijken vaak niet meer dan websites op internet. Maar juist bij persoonlijke zaken vinden we écht contact belangrijk. Aandacht van mens tot mens. Het is de aandacht waarmee we ons onderscheiden.

Laagdrempelig

Bij Arci Steenderen heb je als klant één aanspreekpunt voor veel financiële aangelegenheden. Niet alleen voor bankzaken, maar ook voor verzekeringen en hypotheken. Als zelfstandig adviseur van RegioBank leveren we dezelfde diensten als banken, maar dan op een heel andere manier. Kleinschaliger, laagdrempeliger en persoonlijker. Juist bij geldzaken heb je er liever een gezicht bij. Die aandacht maakt dat een advies optimaal op je eigen situatie is toegesneden. 

Onze persoonlijke adviseur heet je gastvrij welkom op het kantoor in Steenderen. Of je particulier of zakelijk advies wilt, je kan altijd met ons contact opnemen. Je vindt ons aan de JF Oltmansstraat 1 in Steenderen.