Arci Steenderen in Steenderen

  • 0575 - 45 19 78
  • J.F. Oltmansstraat 1, 7221 NA
  • Vandaag open van 09.00 - 17.00
De omgeving van Arci Steenderen, RegioBank in Steenderen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bij verzekeringen, hypotheken en bankzaken gaat het vaak om persoonlijke details, die u het liefst regelt met een adviseur die u kent. Dat is de kracht van Arci Steenderen. Als verzekeringskantoor en Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn we uw financiƫle partner.
Harold  Achterkamp

Harold Achterkamp

Directeur/financieel adviseur
Babs  Achterkamp

Babs Achterkamp

Mede-eigenaar en medewerkster bankzaken
Giovanni  Keuben

Giovanni Keuben

Financieel adviseur
Nelly  Nieuwenhuis-Wiegman

Nelly Nieuwenhuis-Wiegman

Medewerkster bankzaken
Heidi  Arendsen-Klein Heerenbrink

Heidi Arendsen-Klein Heerenbrink

Adviseur verzekeringen en bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4684

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen