Arci Steenderen in Steenderen

  • 0575 - 45 19 78
  • J.F. Oltmansstraat 1, 7221 NA
  • Vandaag open van 09.00 - 17.00
De omgeving van Arci Steenderen, RegioBank in Steenderen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Bij verzekeringen, hypotheken en bankzaken gaat het vaak om persoonlijke details, die je het liefst regelt met een adviseur die je kent. Dat is de kracht van Arci Steenderen. Als verzekeringskantoor en zelfstandig adviseur van RegioBank zijn we je financiƫle partner. Wij zijn helaas nu alleen op afspraak geopend vanwege corona.
Kjell Carlier

Kjell Carlier

Babs  Achterkamp

Babs Achterkamp

Mede-eigenaar en medewerkster bankzaken
Harold  Achterkamp

Harold Achterkamp

Directeur/financieel adviseur
Team van Arci

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4684

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.