UIterwaarden en brug bij Vlijmen - Assuflex

Assuflex

Als je bij Assuflex langskomt voor advies, maken we altijd samen met jou een afweging van je situatie. Wij luisteren naar je wensen en inventariseren zorgvuldig de risico’s. Vervolgens bekijken we de mogelijkheden om je daar tegen in te dekken. Je krijgt van ons een duidelijk advies, waarbij je ook de tijd krijgt om over ons voorstel na te denken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Sandra Bouman

Sandra Bouman

Adviseur bankzaken
Het contact met mensen, dat spreekt mij aan. Het geeft mij voldoening als mensen tevreden zijn en hun vragen zijn beantwoord.
Ellen Coensen-Bouwens

Ellen Coensen-Bouwens

Adviseur bankzaken
Ik vind lokale en persoonlijke betrokkenheid in mijn werk erg belangrijk. Ik luister naar de wens van de klant en ontzorg ze met passende producten.
Renate Schalken-van Dijk

Renate Schalken-van Dijk

Adviseur bankzaken
Je kunt bij mij terecht met al je vragen rondom bankzaken, zowel particulier als zakelijk. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Bel ons of loop even binnen op ons kantoor, ik of 1 van mijn collega’s helpen je graag!
Conny Poland

Conny Poland

Adviseur bankzaken & schadeverzekeringen
Contact met mensen, dat spreekt mij aan. Een persoonlijke benadering, zowel telefonisch als op kantoor. Ik ben pas tevreden als de klant ook tevreden is!!!

Als zelfstandig adviseur van RegioBank kun je bij ons een nuchtere financieel adviseur verwachten, die je veel persoonlijke aandacht geeft en een hoge mate van service biedt.

Ook voor je bankzaken

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor je bankproducten. De uitgangspunten van de RegioBank sluiten immers naadloos aan bij de filosofie van Assuflex: de klant staat centraal en je krijgt advies op maat. Wij zijn als zelfstandig adviseur van RegioBank geworteld in de regio, kennen je omgeving en spreken dus ook je taal. Je kunt rekenen op een heldere uitleg over de financiële producten en aantrekkelijke tarieven.

Wij helpen je met je hypotheek

Bij ons kun je niet alleen voor bankzaken terecht, maar ook voor verzekeringen en hypotheken. Voor de meeste mensen is een hypotheek de grootste financiële verplichting die ze in hun leven aangaan. Omdat de keuze voor een hypotheek bovendien een besluit is voor jaren, is het belangrijk dat een hypotheek niet alleen zo goed mogelijk aansluit op je wensen, maar ook past bij je financiële situatie en uitgaat van reële toekomstverwachtingen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Een passende verzekering

Risico’s afdekken met verzekeringen is in veel gevallen verstandig en soms zelfs verplicht. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering helpen wij zowel particulieren als klein zakelijke ondernemers (ZZP’ers en MKB) in hun keuze voor de best passende verzekeringen, uiteraard tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Want je belangen staan bij ons verzekeringsadvies centraal.

Samen met jou maken we een goede afweging van je situatie.

Wij zien je graag bij ons op kantoor!