Assuflex in Wijk en Aalburg

  • 073 - 548 11 30
  • Markt 1, 4261 DC
  • Vandaag open van 09.00 - 16.00
De omgeving van Assuflex V.O.F., RegioBank in Vlijmen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

U kunt gemakkelijk even binnenlopen bij Assuflex, om advies te vragen. Samen met u maken we een goede afweging van uw situatie. U krijgt van ons duidelijk advies, waarbij u uiteraard de tijd krijgt om een besluit te nemen. Uw belangen staan bij ons advies centraal.
Conny Poland

Conny Poland

Adviseur bankzaken & schadeverzekeringen
Sandra Bouman

Sandra Bouman

Adviseur Bankzaken
Ellen Coensen-Bouwens

Ellen Coensen-Bouwens

Adviseur bankzaken
Assuflex WIjk en Aalburg

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4243

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen