De omgeving van Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels, RegioBank in Deurne

Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels B.V.

Met vier generaties Deurne in ons archief dragen we bij aan jouw zorgeloze toekomst, en staan we nog net zo dicht bij onze klanten als opa Jan Swinkels in 1953.

Vanuit zijn huiskamer aan de Lindenlaan in Deurne startte Jan Swinkels in 1953 Assurantiekantoor J.A. Swinkels. Als een lokale held stond ‘ie voor iedereen klaar. Op de fiets ging hij bij de mensen langs om de verzekeringspremies cash te incasseren, en niet veel later wist Jan zijn klanten nóg beter te bedienen met een spaarbank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Pieter Swinkels

Pieter Swinkels

Eigenaar - Makelaar - taxateur
Pieter komt uit een echte verzekeringsfamilie. Het persoonlijk contact met mensen, daar draait het bij hem om. Zo runt hij zijn bedrijf al meer dan 40 jaar met succes.
Rob Swinkels

Rob Swinkels

Eigenaar en Financieel adviseur
Rob is de 3e generatie Swinkels. Sinds 2009 houdt hij zich bezig met verzekeringen en bankzaken. Service staat daarbij voorop. Een gesprek op kantoor of bij je thuis, wij regelen je financiële zaken.
Patricia Roijackers

Patricia Roijackers

Financieel adviseur
Han Swinkels

Han Swinkels

Eigenaar- Makelaar - Taxateur
Adriaan Swinkels

Adriaan Swinkels

Financieel adviseur en erkend hypotheekadviseur
Adriaan begeleidt de klant graag van A tot Z. Met verzekeringen, financieringen, bankzaken of hypotheken. Hij gelooft in de kracht van een persoonlijk gesprek.

 In de jaren ’70 kreeg hij versterking van zonen Pieter en Adriaan. Sindsdien kon men bij de familie Swinkels ook terecht voor de aankoop en verkoop van een woning. De deuren van het monumentale pand aan de Kerkstraat 17 stonden altijd open, voor iedereen. En nog steeds. Vooruit, behalve als het koud is.

In 2018 is Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels uitgebreid met de volgende generatie ‘Swinkelsen’ en houden Han en Rob de visie van opa Swinkels levend. En ondanks dat zij niet op de fiets premies komen innen, is Kerkstraat 17 de plek waar nog altijd ouderwets gebankierd kan worden. Waar ze je bij voornaam kennen, en waar je makkelijk even binnenloopt: voor een financiering, een verzekering, een betaal- of spaarrekening, een nieuw huis of een Deurnes ‘bekske’ koffie!