Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels B.V. in Deurne

  • 0493 - 31 24 68
  • Kerkstraat 17, 5751 BG
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
De omgeving van Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels, RegioBank in Deurne

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Met vier generaties Deurne in ons archief dragen we bij aan jouw zorgeloze toekomst, en staan we nog net zo dicht bij onze klanten als opa Jan Swinkels in 1953.

Vanuit zijn huiskamer aan de Lindenlaan in Deurne startte Jan Swinkels in 1953 Assurantiekantoor J.A. Swinkels. Als een lokale held stond ‘ie voor iedereen klaar. Op de fiets ging hij bij de mensen langs om de verzekeringspremies cash te incasseren, en niet veel later wist Jan zijn klanten nóg beter te bedienen met een spaarbank.

Pieter Swinkels

Pieter Swinkels

Eigenaar - Makelaar - taxateur
Patricia Roijackers

Patricia Roijackers

Financieel adviseur
Han Swinkels

Han Swinkels

Eigenaar- Makelaar - Taxateur
Adriaan Swinkels

Adriaan Swinkels

Financieel adviseur en erkend hypotheekadviseur
Rob Swinkels

Rob Swinkels

Eigenaar en Financieel adviseur
Swinkels

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4136

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen