De omgeving van Assurantiekantoor A.S.J. Diks, RegioBank in Vianen

Assurantiekantoor A.S.J. Diks

Wij zijn Astrid en Jan Diks. Op ons assurantiekantoor kan iedereen gemakkelijk binnenlopen. Deze centrumfunctie vinden wij erg belangrijk! Iedereen verdient het om met zijn of haar vragen en financiële zaken in de buurt terecht te kunnen, want dit zijn persoonlijke en integere zaken en die leg je niet bij een vreemde neer. Daar staan wij voor, evenals RegioBank, en daarom zijn wij zelfstandig adviseur.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Astrid Diks

Astrid Diks

Eigenaar/ Financieel adviseur
Bankzaken zijn iets kwetsbaars. Ik vind het bijzonder dat mensen ons deze zaken toevertrouwen. Integriteit staat hier zeer hoog in mijn vaandel. Je bent van harte welkom, loop gewoon eens binnen!
Jan Diks

Jan Diks

Eigenaar/ Financieel Adviseur
Je kunt bij mij terecht met al je bankzaken, particuliere en zakelijke verzekeringen of vragen over hypotheken. Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Bij ons ben je van harte welkom!

Broer en zus

Naast broer en zus zijn we zakenpartners. Het bedrijf bestaat inmiddels al 25 jaar en is opgericht door Astrid. Inspiratie om te ondernemen kregen we van onze vader die ook in de verzekeringswereld actief was. We begonnen heel simpel met schadeverzekeringen en hebben daar steeds specialismen aan toegevoegd zoals hypotheken, pensioenen en natuurlijk alle bankzaken van RegioBank.

Klankbord

We bieden je alle financiële zaken onder één dak aan. Klanten hebben daar een goed en vertrouwd gevoel bij. Ze vinden het prettig dat wij echt op de hoogte zijn van hun (financiële) situatie. Deze zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak. Aan ons hebben ze een klankbord die ze ontzorgt en adviseert. Wij bewaren de rust en helpen je op weg!