Assurantiekantoor A.S.J. Diks in Vianen

  • 0347 - 74 50 18
  • Voorstraat 51 B, 4132 AN
  • Vandaag open van 10.00 - 12.30 en 13.00 - 16.00
De omgeving van Assurantiekantoor A.S.J. Diks, RegioBank in Vianen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank en bemiddelen exclusief voor haar betaal- en spaarproducten in de regio! Daarnaast kun je ook voor allerlei andere financiƫle zaken bij ons terecht en word je altijd persoonlijk geholpen.

Meer over ons team

Astrid Diks

Astrid Diks

Eigenaar/ Financieel adviseur
Jan Diks

Jan Diks

Eigenaar/ Financieel Adviseur
Team van Assurantiekantoor A.S.J. Diks

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4055

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.