Historische witte hoeve met akkers en bos - Assurantiekantoor Louwet, in Geulle

Assurantiekantoor Louwet

Persoonlijk, dat is Assurantiekantoor Louwet. We kennen onze klant persoonlijk en daarom kunnen we deze uitstekend helpen. Daarnaast kent de klant ons. Assurantiekantoor Louwet is al meer dan zestig jaar financieel dienstverlener in Geulle. Hele families zijn met ons groot geworden en wij met hen. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Laura  Knarren

Laura Knarren

Financieel Adviseur
Sinds 2007 ben ik werkzaam in dit familiebedrijf. Het leukste is dat het een echt lokaal bedrijf is en onze klanten bekenden zijn. Het vinden van de beste oplossing voor iedere unieke klant is steeds weer een leuke uitdaging.
Koen  Knarren

Koen Knarren

Financieel Adviseur
Samen met mijn zus zet ik dit familiebedrijf nu sinds 2013 voort. Mensen helpen is mijn doel en hier haal ik dagelijks veel voldoening uit!

Groene kruisgebouw

Waar vroeger werd gewerkt vanaf het houten bureau in de voorkamer, met de schuifdeuren gesloten, zijn we na een aantal verhuizingen in het huidige pand terecht gekomen. We zitten sinds 1991 in het ‘groene kruisgebouw’. Hier hebben we genoeg ruimte om je te ontvangen en helpen we je met al je vragen. Of het gaat om een verzekering, het afsluiten van de juiste hypotheek of om bankzaken. Iedereen is mede-eigenaar en iedereen weet van elke zaak iets af. We kunnen je allemaal helpen.  Met de producten van RegioBank kunnen wij ons goed identificeren. De bank waarbij je een bekende bent, in plaats van een onbekende. Precies zoals wij er in staan.

Heb je behoefte aan een persoonlijk advies over je bankzaken of is je verzekerings- (en hypotheek) pakket aan verfrissing toe? Wij kunnen je een nieuwe kijk op uw financiële zaken geven. Wat je wensen ook zijn, je krijgt een op jouw situatie afgestemd persoonlijk advies. Tot ziens!