Assurantiekantoor Louwet in Geulle

  • 043 - 364 16 89
  • Burgemeester Thijssenlaan 2, 6243 BS
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Assurantiekantoor Louwet, RegioBank in Geulle

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Al meer dan zestig jaar houden wij ons actief bezig met sparen, betalen en verzekeringen. We zijn een lokaal, persoonlijk en altijd servicegericht familiebedrijf.
Laura  Knarren

Laura Knarren

Financieel Adviseur
Vera  Louwet

Vera Louwet

Financieel Adviseur
Fred  Knarren

Fred Knarren

Financieel Adviseur
Koen  Knarren

Koen Knarren

Financieel Adviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Assurantiekantoor Louwet

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4881

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen