Vaarweg met aangemeerde boten, RegioBank in Winsum

Beek Verzekeringen & Hypotheken

Aan de Hoofdstraat W 28 in het centrum van Winsum vind je Beek Verzekeringen & Hypotheken BV. Hier kan je terecht voor eerlijk en persoonlijk advies met betrekking tot al je verzekeringen en bankzaken. Aan alle soorten klanten, van jong tot oud, bieden de vier enthousiaste werknemers van deze zelfstandig adviseur van RegioBank een gepast advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Olav Beek

Olav Beek

Directeur, Financieel specialist
Ik ben al meer dan veertig jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Mijn uitdaging is om op een eenvoudige wijze complexe zaken aan klanten uit te leggen.
Anneke Hamminga

Anneke Hamminga

Medewerker Bankzaken
Bel je of kom je bij ons langs dan ben ik je eerste aanspreekpunt. Voor bankzaken op gebied van sparen en betalen help ik je verder. Persoonlijk en altijd bereid om met je mee te denken.
Joke Steg

Mr. Joke Steg

Adviseur schade- en levensverzekeringen
Ik ben de spin in het web van onze organisatie. Dagelijks geef ik onze klanten gepast advies over schade- en levensverzekeringen.

Huiselijk pand

Het door Olav Beek in 1982 opgerichte bedrijf is gevestigd in een tweehonderd jaar oud pand. Voorheen was het pand een bakkerij en woonhuis. De huiselijke sfeer is meegenomen in de inrichting van het huidige pand. Authentieke elementen zoals balkenplafonds, oude deuren en een gashaard zijn zoveel mogelijk bewaard gebleven. De gashaard staat in de winter vaak aan, puur voor de gezelligheid. Zo creëren wij een fijne ontmoetingsplek.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke benadering staat bij ons voorop, of je nu belt, mailt of langskomt. Wederzijds vertrouwen is waar het om draait. Wij willen geen internetbedrijf zijn, daarom hebben wij ook geen website. Veel nieuwe klanten komen bij ons binnen via kennissen of familieleden die al klant bij ons zijn. Ook als klanten gaan verhuizen blijven ze klant. Wij bedienen klanten in het hele land en zelfs in het buitenland. Dezelfde klanten die twintig jaar geleden in de luier bij ons boven op de balie zaten om hun eerste spaarcentjes uit hun spaarpot te peuteren, zitten nu aan tafel voor het regelen van hun eerste hypotheek.  

Spaargeld tot hypotheek

Wij helpen je bij aankoop van vastgoed, sparen en betalen, hypotheken, verzekeringen, lenen, belastingaangiften; eigenlijk alles wat met financiële dienstverlening te maken heeft. Het directe verzorgingsgebied van ons kantoor strekt zich uit over de regio tussen Zuidhorn en Delfzijl. Winsum, waar het kantoor gevestigd is, ligt centraal, aan de doorgaande route van Groningen naar Lauwersoog.

Extra service

Wij vinden dat financiële service verder moet gaan dan de originele bank- en verzekeringszaken. Daarom helpen wij met alles wat met geld te maken heeft. Het papiertje van de kinderbijslag invullen bijvoorbeeld of het aanvragen van de zorgtoeslag. Bij Beek Verzekeringen & Hypotheken BV gaan wij voor de complete ervaring. Wij maken graag een afspraak met je voor een kennismaking.