Beek Verzekeringen & Hypotheken in Winsum

  • 0595 - 44 44 12
  • Hoofdstraat Winsum 28, 9951 AC
  • Vandaag open van 09.00 - 12.15 en 13.15 - 16.00

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Aan de Hoofdstraat W 28 in het centrum van Winsum vindt u Beek Verzekeringen & Hypotheken BV. Hier kunt u terecht voor eerlijk en persoonlijk advies met betrekking tot al uw verzekeringen en bankzaken. Aan alle soorten klanten, van jong tot oud, bieden de vier enthousiaste werknemers van deze Zelfstandig Adviseur van RegioBank een gepast advies.

Olav Beek

Olav Beek

Directeur, Financieel specialist
Joke Steg

Mr. Joke Steg

Adviseur schade- en levensverzekeringen
Anneke Hamminga

Anneke Hamminga

Medewerker Bankzaken
Beek verzekeringen

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4745

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen