Beek Verzekeringen & Hypotheken in Winsum

  • 0595 - 44 44 12
  • Hoofdstraat Winsum 28, 9951 AC
  • Vandaag open van 09.00 - 12.15 en 13.15 - 16.00

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Aan de Hoofdstraat W 28 in het centrum van Winsum vindt u Beek Verzekeringen & Hypotheken BV. Hier kunt u terecht voor eerlijk en persoonlijk advies met betrekking tot al uw verzekeringen en bankzaken. Aan alle soorten klanten, van jong tot oud, bieden de vier enthousiaste werknemers van deze Zelfstandig Adviseur van RegioBank een gepast advies.

Olav Beek

Olav Beek

Directeur, Financieel specialist
Joke Steg

Joke Steg

Adviseur schade- en levensverzekeringen
Nico Koek

Nico Koek

Adviseur en schadebehandelaar voor particuliere en zakelijke klanten
Anneke Hamminga

Anneke Hamminga

Medewerker Bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Beek verzekeringen

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4745

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen