De omgeving van Benders Assurantiën, RegioBank in Waalwijk

Benders Assurantiën B.V.

De informele sfeer is kenmerkend voor Benders Adviesgroep. Negen van de tien keer zullen de medewerkers u bij naam en toenaam kennen. We hoeven niet eerst in uw dossier te kijken, maar weten wat er speelt. Bij belangrijke momenten in uw leven, zoals het afsluiten van een hypotheek of het openen van de eerste spaarrekening voor uw kind, bellen we later altijd nog even na om te vragen of we nog ergens mee kunnen helpen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Onno Benders

Onno Benders

Adviseur Bankzaken, Verzekeringen, Hypotheken en Administratie
Wij maken echt even tijd vrij om met aandacht te luisteren naar wat u ons te vertellen heeft. Vervolgens geven we een onafhankelijk advies dat toegespitst is op uw persoonlijke situatie.
Petra Marcus

Petra Marcus

Adviseur Bankzaken en Hypotheken
In mijn werk kijk ik verder dan mijn neus lang is. Door mijn gecombineerde kennis van hypotheken en bankzaken ontvangt u altijd een maatwerk advies.
Kees de Groot

Kees de Groot

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Doordat ik al meer dan tien jaar voor Benders Adviesgroep werk, heb ik een brede kennis opgebouwd. Die zet ik graag in om u zo gericht mogelijk te helpen.

Een totaalpakket aan diensten

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank staat Benders Adviesgroep voor solide en complete adviezen. Het sleutelbegrip hierbij is aandacht voor de klant. Goed luisteren is essentieel om te ontdekken wat er echt speelt. Een oldtimer waar u maar twee keer per jaar in rijdt heeft bijvoorbeeld een andere verzekering nodig dan een wagen waar u dagelijks instapt. Wij signaleren dit en geven advies op maat in begrijpelijke taal. En wilt u hulp bij uw bankzaken? We bemiddelen exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Een hecht familiebedrijf

Die oprechte aandacht is er niet alleen voor de klant, maar ook voor medewerkers onderling. Onze adviezen zijn dan ook altijd het resultaat van hecht teamwork. Op de werkvloer hebben wij informeel contact. We lunchen bijvoorbeeld iedere middag gezamenlijk aan een grote tafel. Daarnaast helpen we elkaar waar nodig. Hard werken doen we allemaal, maar er is ook zeker ruimte voor gezelligheid.