Benders Assurantiën B.V. in Waalwijk

  • 0416 - 56 02 34
  • Stationsstraat 113, 5141 GD
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Benders Assurantiën, RegioBank in Waalwijk

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Benders Adviesgroep is een onafhankelijk adviesbureau. Je bankzaken regelen wij bij de RegioBank. Daarnaast adviseren wij je over verzekeringen, hypotheken, belastingaangiftes en je administratie. Zo kan je voor al je financiële zaken terecht onder één dak.

Meer over ons team

Onno Benders

Onno Benders

Kees de Groot

Kees de Groot

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Teamfoto van Benders Assurantiën

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4735

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen