Benders Assurantiën B.V. in Waalwijk

  • 0416 - 56 02 34
  • Stationsstraat 113, 5141 GD
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
De omgeving van Benders Assurantiën, RegioBank in Waalwijk

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Benders Adviesgroep is een onafhankelijk adviesbureau. Uw bankzaken regelen wij bij de RegioBank. Daarnaast adviseren wij u over verzekeringen, hypotheken, belastingaangiftes en uw administratie. Zo kunt u voor al uw financiële zaken terecht onder één dak.
Onno Benders

Onno Benders

Adviseur Bankzaken, Verzekeringen, Hypotheken en Administratie
Petra Marcus

Petra Marcus

Adviseur Bankzaken en Hypotheken
Kees de Groot

Kees de Groot

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Teamfoto van Benders Assurantiën

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4735

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen