De omgeving van Bernhards Financieel Advies, RegioBank in Den Ham

Bernhards Financieel Advies

Sinds 2010 is ons kantoor gevestigd in de gemeente Twenterand. Bij ons stap je binnen met elke vraag op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken, of je wel of geen klant bent. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bemiddelen wij exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zo bieden wij je een volledig pallet aan financiële diensten aan. Wij helpen je graag verder, zodat je de deur uitgaat met het juiste advies. Ook een gesprek aan huis is voor ons geen probleem.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Carlijn Dijkstra

Carlijn Dijkstra

Medewerker Binnendienst
Als eerste aanspreekpunt heet ik je graag welkom op ons kantoor. Tevens kun je bij mij terecht voor het regelen van al je bankzaken, ik help je graag!
Marcel Bernhards

Marcel Bernhards

Eigenaar en hypothecair planner
Met veel geduld help ik alle klanten wegwijs te maken in hun financiën. Voor starters tot gepensioneerden. Ik help iedereen met veel passie. Dit doe ik zowel op kantoor, als bij je thuis.”
Kirsten ter Mors

Kirsten ter Mors

Adviseur Verzekeringen
Een persoonlijke benadering vind ik belangrijk. In mijn werk beantwoord ik met veel plezier al je vragen inzake verzekeringen of over andere financiële diensten die ons kantoor aan biedt.

Meeleven en meedenken

Wij vinden persoonlijk contact met jou als klant net zo belangrijk als het geven van goed advies. Wij zijn en blijven graag goed op de hoogte van je situatie. Ben je verhuisd? Of heet je een nieuw gezinslid welkom? Dan denken wij graag mee om de juiste vervolgstappen op financieel gebied te zetten.