De omgeving van Bernhards Financieel Advies, RegioBank in Den Ham

Bernhards Financieel Advies

Sinds 2010 is ons kantoor gevestigd in de gemeente Twenterand. Bij ons stapt u binnen met elke vraag op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken, of u wel of geen klant bent. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen wij exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zo bieden wij u een volledig pallet aan financiële diensten aan. Wij helpen u graag verder, zodat u de deur uitgaat met het juiste advies. Ook een gesprek aan huis is voor ons geen probleem.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Marcel Bernhards

Marcel Bernhards

Eigenaar en hypothecair planner
Met veel geduld help ik alle klanten wegwijs te maken in hun financiën. Voor starters tot gepensioneerden. Ik help iedereen met veel passie. Dit doe ik zowel op kantoor, als bij u thuis.”
Kirsten ter Mors

Kirsten ter Mors

Adviseur Verzekeringen
Een persoonlijke benadering vind ik belangrijk. In mijn werk beantwoord ik met veel plezier al uw vragen inzake verzekeringen of over andere financiële diensten die ons kantoor aan biedt.
Carlijn Dijkstra

Carlijn Dijkstra

Medewerker Binnendienst
Als eerste aanspreekpunt heet ik u graag welkom op ons kantoor. Tevens kunt u bij mij terecht voor het regelen van al uw bankzaken, ik help u graag!

Meeleven en meedenken

Wij vinden persoonlijk contact met u als klant net zo belangrijk als het geven van goed advies. Wij zijn en blijven graag goed op de hoogte van uw situatie. Bent u verhuisd? Of heet u een nieuw gezinslid welkom? Dan denken wij graag mee om de juiste vervolgstappen op financieel gebied te zetten.