Bernhards Financieel Advies in Den Ham

  • 088 - 44 47 100
  • Brink 10, 7683 BP
  • Vandaag open van 09.00 - 16.00
De omgeving van Bernhards Financieel Advies, RegioBank in Den Ham

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bernhards Financieel Advies is gevestigd aan de historische Brink in Den Ham. Stap ons kantoor binnen en u wordt direct ontvangen door vertrouwde gezichten. We helpen u met uw bankzaken, verzekeringen en hypotheek.
Marcel Bernhards

Marcel Bernhards

Eigenaar en hypothecair planner
Kirsten ter Mors

Kirsten ter Mors

Adviseur Verzekeringen
Carlijn Dijkstra

Carlijn Dijkstra

Medewerker Binnendienst
Team van Bernhards Financieel Advies

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4498

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen