Bernhards Financieel Advies in Den Ham

  • 088 - 44 47 100
  • Brink 10, 7683 BP
  • Vandaag open van 09.00 - 16.00
De omgeving van Bernhards Financieel Advies, RegioBank in Den Ham
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bernhards Financieel Advies is gevestigd aan de historische Brink in Den Ham. Stap ons kantoor binnen en u wordt direct ontvangen door vertrouwde gezichten. We helpen u met uw bankzaken, verzekeringen en hypotheek.
Marcel Bernhards

Marcel Bernhards

Eigenaar en hypothecair planner
Kirsten ter Mors

Kirsten ter Mors

Adviseur Verzekeringen
Audrey Bruinewoud

Audrey Bruinewoud

Medewerker Binnendienst Hypotheken
Jorik Bernhards

Jorik Bernhards

Medewerker binnendienst

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Bernhards Financieel Advies

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4498

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.