De omgeving van Blaak Verzekeringen, RegioBank in Zetten

Blaak Verzekeringen

In 2011 hebben wij dit kantoor overgenomen. Voorheen zat er al zo’n 25 jaar een ander assurantiekantoor. Deze locatie in Zetten is dus voor velen in de buurt al decennia een bekende plek. Men weet ons hierdoor goed te vinden. Daarbij zitten we midden in het centrum en hebben we eigen parkeerplaatsen. We zijn dus een goed bereikbaar kantoor. Ook hebben we nog een vestiging in Wijchen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Rick  Wolbrink

Rick Wolbrink

Eigenaar/ adviseur
Al jaren werk ik in het verzekeringswezen. Met een klein team helpen we onze klanten. Met onze collega’s in Wijchen werken we nauw samen. Dat is prettig en zorgt voor extra professionaliteit.
Marie  van Cleeff

Marie van Cleeff

Medewerker Service & Ondersteuning
Voor meer dan 100% ga ik voor mijn werk en natuurlijk voor de klant. Ik zou het zelf ook fijn vinden om dezelfde dag antwoord te krijgen en probeer daarom altijd snel te handelen.

Klein team

We zitten op dit kantoor met z’n drieën. Gea helpt je met al je bankzaken. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bemiddelen wij namelijk exclusief voor de betaal- en spaarproducten van deze bank. Rick voorziet je van een passend en professioneel advies. Zowel voor particulieren als bedrijven. Marie werkt als medewerker Service & Ondersteuning en helpt je met al je verzekerings- en hypotheekvragen. Bij ons kun je, net als in een winkel, gewoon binnenlopen. Je treft altijd een van ons. Een vertrouwd gevoel. Voor administratieve zaken en ondersteuning bij schade maken we gebruik van de vestiging in Wijchen. Daar zitten 30 collega’s en ook zij ondersteunen ons waar nodig.

Vertrouwd

Wat voor ons belangrijk is, is dat men zich hier vertrouwd voelt. Of je nu een eenvoudige of ingewikkelde verzekeringsvraag hebt, een betaalrekening wilt openen of een hypotheek wilt afsluiten. Kwaliteit staat voorop. We komen thuis of bij je bedrijf langs, mocht dat gewenst zijn. Wij geven je naast financieel advies ook de service en ondersteuning die bij je past. En dat allemaal op één adres!