De omgeving van Braas & Partners B.V., RegioBank in De Goorn

Braas & Partners B.V.

Braas & Partners heeft al bijna 20 jaar ervaring in de financiële sector. We weten inmiddels wat de klant wil en met ons deskundige team kunnen we je met al je vragen helpen. Wat wij vooral belangrijk vinden, is dat je je thuis voelt bij ons. We zijn daarom graag persoonlijk betrokken en kennen je (meestal) bij naam. Om die reden zijn wij ook zelfstandig adviseur van RegioBank. Je bank dichtbij. De bankproducten van RegioBank zijn eenvoudig, duidelijk en met gunstige tarieven. En in tegenstelling tot de grote banken, kun je, omdat wij als zelfstandig adviseur in de buurt zitten, nog simpelweg zonder afspraak bij ons binnenlopen. En word je meteen geholpen! Niet voor niets bemiddelen we exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Sylvia de Block

Sylvia de Block

Adviseur bankzaken
Ik ben sinds 1997 werkzaam in het bankwezen. Ik zit helemaal op mijn plek bij RegioBank omdat betrokken, dichtbij de klant en persoonlijke aandacht belangrijke speerpunten voor mij zijn. Onder het genot van een bakje koffie of thee bespreek ik graag de bankzaken met je.

Wij staan voor u klaar

Onafhankelijk, integer, deskundig en betrouwbaar. Daar staat Braas & Partners voor. We richten ons op je als klant en kijken samen met je naar je belangen, situatie en naar de toekomst. Komen er persoonlijke veranderingen aan? Dan kijken we naar het hele totaalpakket. Zo proberen we je optimaal te ontzorgen. We weten dat financiële zaken vaak op de to-do lijst blijven staan. Het is onze taak om je daar zo goed mogelijk bij te helpen. Want belangrijk zijn deze zaken wel degelijk!

Bij ons regel je je zaken zoals je dat wilt en wanneer het je uitkomt. De een wil graag snel en telefonisch geholpen worden, de ander stapt liever spontaan bij ons binnen en wil uitgebreid advies. Voor ons is dat geen probleem. We komen zelfs bij je thuis of bij je bedrijf langs. Dat is de service waar wij én RegioBank voor staan!

Bereikbaar

Ons kantoor in De Goorn is uitstekend te bereiken. Je kunt je auto voor de deur kwijt. Hierdoor zijn we zowel letterlijk als figuurlijk laagdrempelig!