De omgeving van Braas & Partners B.V., RegioBank in De Goorn

Braas & Partners B.V.

Braas & Partners heeft al bijna 20 jaar ervaring in de financiële sector. We weten inmiddels wat de klant wil en met ons deskundige team kunnen we u met al uw vragen helpen. Wat wij vooral belangrijk vinden, is dat u zich thuis voelt bij ons. We zijn daarom graag persoonlijk betrokken en kennen u (meestal) bij naam. Om die reden zijn wij ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Uw bank dichtbij. De bankproducten van RegioBank zijn eenvoudig, duidelijk en met gunstige tarieven. En in tegenstelling tot de grote banken, kunt u, omdat wij als Zelfstandig Adviseur in de buurt zitten, nog simpelweg zonder afspraak bij ons binnenlopen. En wordt u meteen geholpen! Niet voor niets bemiddelen we exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Sylvia de Block

Sylvia de Block

Adviseur bankzaken
Ik ben sinds 1997 werkzaam in het bankwezen. Ik zit helemaal op mijn plek bij RegioBank omdat betrokken, dichtbij de klant en persoonlijke aandacht belangrijke speerpunten voor mij zijn. Onder het genot van een bakje koffie of thee bespreek ik graag de bankzaken met u.
Cindy de Haan

Cindy de Haan

Adviseur bankzaken
Vanaf 2015 ben ik werkzaam als bankadviseur. Waar Regiobank voor staat spreekt me zeer aan: persoonlijk, betrokken en saamhorigheid in de buurt. Daarnaast vind ik het fijn om de mensen te helpen bij hun bankzaken en we gaan samen net zo lang door totdat alles duidelijk is! Het doel is altijd om iedereen weer blij en tevreden de deur uit te laten gaan. Het is heerlijk om in een team te werken om samen te kunnen bespreken hoe we de service en kennis op een hoog niveau kunnen houden.

Braas & Partners heeft al bijna 20 jaar ervaring in de financiële sector. We weten inmiddels wat de klant wil en met ons deskundige team kunnen we u met al uw vragen helpen. Wat wij vooral belangrijk vinden, is dat u zich thuis voelt bij ons. We zijn daarom graag persoonlijk betrokken en kennen u (meestal) bij naam. Om die reden zijn wij ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Uw bank dichtbij. De bankproducten van RegioBank zijn eenvoudig, duidelijk en met gunstige tarieven. En in tegenstelling tot de grote banken, kunt u, omdat wij als Zelfstandig Adviseur in de buurt zitten, nog simpelweg zonder afspraak bij ons binnenlopen. En wordt u meteen geholpen! Niet voor niets bemiddelen we exclusief voor de zakelijke en particuliere betaal- en spaarproducten van RegioBank. Bovendien kunt u als ondernemer ook bij ons terecht voor uw zakelijke hypotheek en lening.

Wij staan voor u klaar

Onafhankelijk, integer, deskundig en betrouwbaar. Daar staat Braas & Partners voor. We richten ons op u als klant en kijken samen met u naar uw belangen, situatie en naar de toekomst. Komen er persoonlijke veranderingen aan? Dan kijken we naar het hele totaalpakket. Zo proberen we u optimaal te ontzorgen. We weten dat financiële zaken vaak op de to-do lijst blijven staan. Het is onze taak om u daar zo goed mogelijk bij te helpen. Want belangrijk zijn deze zaken wel degelijk!

Bij ons regelt u uw zaken zoals u dat wilt en wanneer het u uitkomt. De een wil graag snel en telefonisch geholpen worden, de ander stapt liever spontaan bij ons binnen en wil uitgebreid advies. Voor ons is dat geen probleem. We komen zelfs bij u thuis of bij uw bedrijf langs. Dat is de service waar wij én RegioBank voor staan!

Bereikbaar

Ons kantoor in De Goorn is uitstekend te bereiken. U kunt uw auto voor de deur kwijt. Hierdoor zijn we zowel letterlijk als figuurlijk laagdrempelig!