Braas & Partners B.V. in De Goorn

  • 0229 - 54 43 33
  • Wieder 6, 1648 GB
  • Vandaag open van 08.30 - 12.30 en 13.00 - 17.00
De omgeving van Braas & Partners B.V., RegioBank in De Goorn
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Op zoek naar financiƫle hulp in de omgeving van De Goorn? Zoek niet verder! Met specialisten op elk financieel vakgebied kunnen we u alle service bieden om u te ontzorgen. Wij bieden de volgende diensten: verzekeren, hypotheken, bankzaken, financiƫle planning, pensioenen en makelaardij.
Anne-Marie Schilder-Buijs

Anne-Marie Schilder-Buijs

Adviseur bankzaken
Sylvia de Block

Sylvia de Block

Adviseur bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Braas & Partners B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4217

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.