De omgeving van Buro Mukro, RegioBank in Krommenie

Buro Mukro

Mukro, je specialist in verzekeringen en hypotheken is al meer dan 50 jaar gevestigd in Krommenie. Bij ons ben je verzekerd van betrouwbaar, gedegen advies. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor je verzekeringen, maar ook voor je belastingaangifte of hypotheekadvies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Nathalie Warnaar

Nathalie Warnaar

Medewerker bankzaken
Je kunt bij Nathalie terecht met al je vragen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zij neemt de tijd voor je en voorziet je van goed advies.
Hans Rijken

Hans Rijken

Hypotheekadviseur
Wil je informatie over een hypotheek of ben je op zoek naar een passende hypotheek en een scherpe rente? Hans Rijken geeft je een persoonlijk advies over wat bij je situatie past. Ook na het afsluiten van je hypotheek kun je bij hem terecht voor een goed advies.

Samen bekijken wij je wensen en op basis daarvan geven wij een uitgebreid advies. Hierbij hebben we de keuze uit diverse aanbieders.

Je belastingaangifte

Veel wetgeving over belastingaangifte is niet alleen erg complex, maar bovendien ook sterk aan verandering onderhevig. Elk jaar veranderen er regels en is bijscholing noodzakelijk. Het invullen van je belastingaangifte is daarom een vak apart geworden. Bespaar jezelf een hoop tijd, moeite en vooral geld door je belastingaangifte door ons te laten verzorgen!

Je bankzaken goed geregeld

Als zelfstandig adviseur van RegioBank bieden wij ook bankproducten aan. Of je nu een betaal- of spaarrekening nodig hebt, of ook graag via je mobiele telefoon wilt bankieren. Je kunt bij ons terecht.

Kijk ook op www: www.mukro.nl.