De omgeving van Buro Mukro, RegioBank in Krommenie

Buro Mukro

Mukro, uw specialist in verzekeringen en hypotheken is al meer dan 50 jaar gevestigd in Krommenie. Bij ons bent u verzekerd van betrouwbaar, gedegen advies. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw verzekeringen, maar ook voor uw belastingaangifte of hypotheekadvies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Nathalie Warnaar

Nathalie Warnaar

Medewerker bankzaken
U kunt bij Nathalie terecht met al uw vragen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zij neemt de tijd voor u en voorziet u van goed advies.
Hans Rijken

Hans Rijken

Hypotheekadviseur
Wilt u informatie over een hypotheek of bent u op zoek naar een passende hypotheek en een scherpe rente? Hans Rijken geeft u een persoonlijk advies over wat bij uw situatie past. Ook na het afsluiten van uw hypotheek kunt u bij hem terecht voor een goed advies.

Mukro, uw specialist in verzekeringen en hypotheken is al 50 jaar gevestigd in Krommenie. Bij ons bent u verzekerd van betrouwbaar, gedegen advies. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw verzekeringen, maar ook voor uw belastingaangifte of hypotheekadvies.

Samen met u bekijken wij uw wensen en op basis daarvan geven wij een uitgebreid advies. Hierbij hebben we de keuze uit diverse aanbieders.

Uw belastingaangifte

Veel wetgeving over belastingaangifte is niet alleen erg complex, maar bovendien ook sterk aan verandering onderhevig. Elk jaar veranderen er regels en is bijscholing noodzakelijk. Het invullen van uw belastingaangifte is daarom een vak apart geworden. Bespaar uzelf een hoop tijd, moeite en vooral geld door uw belastingaangifte door ons te laten verzorgen!

Uw bankzaken goed geregeld

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bieden wij ook bankproducten aan. Of u nu een betaal- of spaarrekening nodig heeft, of ook graag via uw mobiele telefoon wilt bankieren. U kunt bij ons terecht.

Kijk ook op www: www.mukro.nl.