Buro Mukro in Krommenie

  • 075 - 628 42 61
  • Heiligeweg 41, 1561 DE
  • Vandaag open van 09.30 - 12.30 en 13.00 - 18.00
De omgeving van Buro Mukro, RegioBank in Krommenie

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Mukro is een onafhankelijk assurantiekantoor, sinds 1963 in Krommenie gevestigd. Voor al je zaken op het gebied van hypotheken, leningen, sparen, verzekeringen, belastingzaken particulier en reizen kun je bij ons terecht. Service en persoonlijk contact. Daarvan ben je bij ons verzekerd.
Nathalie Warnaar

Nathalie Warnaar

Medewerker bankzaken
Hans Rijken

Hans Rijken

Hypotheekadviseur
Team van Buro Mukro

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4333

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.