De omgeving van Cees Dekker Hypotheken en Verzekeringen BV, RegioBank in Wormerveer

Cees Dekker Hypotheken en Verzekeringen BV

Wij zijn inmiddels alweer bijna twintig jaar een begrip in de regio. Ons klantenbestand bestaat uit klanten die sinds de oprichting gebruik maken van onze diensten. We zijn erg blij dat dit klantenbestand blijft groeien, mede dankzij de uiting van tevredenheid van onze oude klanten, familie, vrienden en kennissen. Bij Cees Dekker Hypotheken en Verzekeringen heerst een laagdrempelige en persoonlijke sfeer. Iedereen is welkom en wij zijn goed bereikbaar. Niet alleen doordeweeks, maar ook op zaterdagen kan je van 9.00 uur ’s ochtends tot 16.00 uur ’s middags bij ons terecht.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Cees Dekker

Cees Dekker

Eigenaar/Adviseur
Tessa de Jong

Tessa de Jong

Binnendienstmedewerker
Tanja Graas

Tanja Graas

Binnendienstmedewerker
Joffrey Vis

Joffrey Vis

Adviseur
Hans van der Spek

Hans van der Spek

Adviseur
Sandra Klomp

Sandra Klomp

Binnendienstmedewerker
Anita Zonneveld

Anita Zonneveld

Binnendienstmedewerker

Core business hypotheken

Bij Cees dekker kan je terecht voor deskundig en persoonlijk advies dat volledig aansluit op je hypotheek wensen. Niet alleen kijken we naar je huidige situatie, maar ook naar je toekomstverwachtingen. Een hypotheek sluit je namelijk af voor de lange termijn.
Naast advies op het gebied van hypotheken, zijn wij gespecialiseerd op verzekeringsgebied. Bel of kom bij ons langs met al je vragen en wij maken graag, geheel vrijblijvend, een offerte voor je.
Ook zijn wij al zestien jaar zelfstandig adviseur van RegioBank. Dit betekent dat we ook exclusief bemiddelen voor haar betaal- en spaarproducten. Op deze manier kunnen we je helpen met al je financiële zaken.