Cees Dekker Hypotheken en Verzekeringen BV in Wormerveer

  • 075 - 640 39 49
  • Zaanweg 113, 1521 DR
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Cees Dekker Hypotheken en Verzekeringen BV, RegioBank in Wormerveer

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Cees Dekker is dé specialist op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken in Zaanstreek. Wij staan voor oprechte betrokkenheid. Schroom niet en maak vrijblijvend een afspraak. U vindt ons kantoor in Wormerveer.

Cees Dekker

Cees Dekker

Eigenaar/Adviseur
Wendy van Kluiven

Wendy van Kluiven

Binnendienstmedewerker
Jenny Penning

Jenny Penning

Officemanager/Binnendienst
Tanja Graas

Tanja Graas

Binnendienstmedewerker
Joffrey Vis

Joffrey Vis

Adviseur
Hans van der Spek

Hans van der Spek

Adviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
cees dekker- adviseurteamafbeelding_800

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4692

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen