De omgeving van Corstanje Assurantien Colijnsplaat, RegioBank in Colijnsplaat

Corstanje Assurantien Colijnsplaat

Sinds augustus 2017 is Corstanje Assurantiën Colijnsplaat de zelfstandig adviseur van RegioBank  gevestigd aan de Voorstraat 62. In het authentieke pand ben je van harte welkom. De klant staat voorop, wij werken zo gericht mogelijk om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Onze snelle en persoonlijke  service staat centraal, wij luisteren naar wat je wilt.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Martin Corstanje

Martin Corstanje

Directeur / Adviseur
Twintig jaar geleden begon ik dit bedrijf. Betrouwbaarheid en deskundigheid zijn sinds de start belangrijke kenmerken voor iedereen die hier werkt.
Siem Corstanje

Siem Corstanje

Adviseur bankzaken
Ik sta voor eerlijkheid en persoonlijkheid en wil graag duidelijk en rustig overkomen op de klant. Je kan bij mij terecht voor al je vragen over bankzaken en verzekeringen.

Adviseringen

Wij bieden een financiële dienstverlening aan waarmee we je kunnen helpen met de RegioBank spaar- en betaalproducten. Wij adviseren je ook graag over hypotheken en verzekeringen. Samen met je kijken we naar de  mogelijkheden. Naast het kantoor in Colijnsplaat, hebben diverse  assurantie- en RegioBank kantoren in de regio’s Noord- en Zuid-Beveland, Reimerswaal en Walcheren.

Persoonlijk en snel

Wij zetten ons zo goed mogelijk in zodat wij een op maat gemaakt advies kunnen geven, in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Onze persoonlijke en snelle service horen bij de RegioBank werkwijze die wij hanteren.