De omgeving van Corstanje Assurantien Colijnsplaat, RegioBank in Colijnsplaat

Corstanje Assurantien Colijnsplaat

Sinds augustus 2017 is Corstanje Assurantiën Colijnsplaat de Zelfstandig  Adviseur van RegioBank  gevestigd aan de Voorstraat 62. In het authentieke pand bent u van harte welkom. De klant staat voorop, wij werken zo gericht mogelijk om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Onze snelle en persoonlijke  service staat centraal, wij luisteren naar wat u wilt.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Martin Corstanje

Martin Corstanje

Directeur / Adviseur
Twintig jaar geleden begon ik dit bedrijf. Betrouwbaarheid en deskundigheid zijn sinds de start belangrijke kenmerken voor iedereen die hier werkt.
Petra Corstanje

Petra Corstanje

Relatiebeheerder bankzaken
Ik adviseur u graag over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zowel zakelijk als privé. Ik vind het daarbij belangrijk dat u zo even binnen kunt lopen en vervolgens niet lang hoeft te wachten.
Siem Corstanje

Siem Corstanje

Adviseur bankzaken
Ik sta voor eerlijkheid en persoonlijkheid en wil graag duidelijk en rustig overkomen op de klant. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen over bankzaken en verzekeringen.

Adviseringen

Wij bieden een financiële dienstverlening aan waarmee we u kunnen helpen met de RegioBank spaar- en betaalproducten. Wij adviseren u ook graag over hypotheken en verzekeringen. Samen met u kijken we naar de  mogelijkheden. Naast het kantoor in Colijnsplaat, hebben diverse  assurantie- en RegioBank kantoren in de regio’s Noord- en Zuid-Beveland, Reimerswaal en Walcheren.

Persoonlijk en snel

Wij zetten ons zo goed mogelijk in zodat wij een op maat gemaakt advies kunnen geven,  in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Onze persoonlijke en snelle service horen bij de RegioBank werkwijze die wij hanteren.