Corstanje Assurantien Colijnsplaat in Colijnsplaat

  • 0113 - 69 57 48
  • Voorstraat 62, 4486 AL
  • Vandaag open van 13.00 - 17.00
De omgeving van Corstanje Assurantien Colijnsplaat, RegioBank in Colijnsplaat

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Midden in het vissersdorp Colijnsplaat, is aan de Voorstraat het kantoor van Corstanje Assurantiƫn Colijnsplaat gevestigd. Wij zijn altijd toegankelijk voor mensen uit de regio als zelfstandig adviseur van RegioBank, de bank bij je in de buurt.

Meer over ons team

Martin Corstanje

Martin Corstanje

Directeur / Adviseur
Siem Corstanje

Siem Corstanje

Adviseur bankzaken
Team van Corstanje Assurantien Colijnsplaat

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4817

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.