Omgeving Corstanje Assurantiën Middelburg

Corstanje Assurantiën

Aan de rand van het centrum in Middelburg vindt u het kantoor van Corstanje Assurantiën. Ze zijn al ruim tien jaar Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Hier bent u aan het juiste adres voor persoonlijk advies over al uw geldzaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Martin Corstanje

Martin Corstanje

Directeur / Adviseur
Twintig jaar geleden begon ik dit bedrijf. Betrouwbaarheid en deskundigheid zijn sinds de start belangrijke kenmerken voor iedereen die hier werkt.
Diane van Boxtel

Diane van Boxtel

Adviseur RegioBank / Relatiebeheerder Leven
Doen wat je belooft, dat staat bij mij hoog in het vaandel. Naast bankzaken adviseer ik ook over lijfrente-, overlijdensrisico- en uitvaartpolissen.
Siem Corstanje

Siem Corstanje

Adviseur bankzaken
Ik sta voor eerlijkheid en persoonlijkheid en wil graag duidelijk en rustig overkomen op de klant. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen over bankzaken en verzekeringen.

Stap voor stap advies

Bij Corstantje Assurantiën kunt u terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ze bemiddelen hiervoor exclusief. Stap gerust eens binnen en kom kennis maken met de adviseurs. U kunt hier makkelijk een rekening openen, zowel zakelijk als particulier. Heeft u een andere vraag over uw bankzaken? Ook dan staat er iemand voor u klaar om het stap voor stap uit te leggen.

Geldtelmachine

U wordt hartelijk ontvangen door een van de adviseurs. Hier kan jong en oud ook geld opnemen en komen storten. Speciaal voor kinderen gaat het spaargeld in de geldtelmachine, zodat ze precies kunnen zien hoe hun geld op hun rekening belandt.

Andere vestigingen

Naast het kantoor in Middelburg heeft Corstanje Assurantiën nog vier andere vestigingen in de omgeving. Overal is de service persoonlijk en laagdrempelig. Hier nemen ze de tijd voor u, wat uw vraag ook is. Ook kunt u uw bankzaken makkelijk zelf regelen, via de app of Mijn RegioBank. En heeft u wat ondersteuning nodig bij online bankieren, dan krijgt u die natuurlijk.

Standaard service

Naast betalen en sparen krijgt u bij deze Zelfstandig Adviseur ook onafhankelijk advies over verzekeringen, hypotheken of uw pensioen. Waar u ook voor komt: de persoonlijke service krijgt u er standaard bij.