Stadhuis en marktplein van Middelburg - Corstanje Assurantiën

Corstanje Assurantiën

Aan de rand van het centrum in Middelburg vind je het kantoor van Corstanje Assurantiën. Ze zijn al ruim tien jaar zelfstandig adviseur van RegioBank. Hier ben je aan het juiste adres voor persoonlijk advies over al je geldzaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Martin Corstanje

Martin Corstanje

Directeur / Adviseur
Twintig jaar geleden begon ik dit bedrijf. Betrouwbaarheid en deskundigheid zijn sinds de start belangrijke kenmerken voor iedereen die hier werkt.
Diane van Boxtel

Diane van Boxtel

Adviseur RegioBank / Relatiebeheerder Leven
Doen wat je belooft, dat staat bij mij hoog in het vaandel. Naast bankzaken adviseer ik ook over lijfrente-, overlijdensrisico- en uitvaartpolissen.
Bianca Kramer

Bianca Kramer

Adviseur RegioBank / Commerciële Binnendienst Verzekeringen
Ik vind het belangrijk dat er een vertrouwensband wordt opgebouwd met de klant, zodat zij weten dat zij altijd bij mij terecht kunnen.

Stap voor stap advies

Bij Corstantje Assurantiën kun je terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ze bemiddelen hiervoor exclusief. Stap gerust eens binnen en kom kennis maken met de adviseurs. Je kunt hier makkelijk een rekening openen, zowel zakelijk als particulier. Heb je een andere vraag over je bankzaken? Ook dan staat er iemand voor je klaar om het stap voor stap uit te leggen.

Geldtelmachine

Je wordt hartelijk ontvangen door een van de adviseurs. Hier kan jong en oud ook geld opnemen en komen storten. Speciaal voor kinderen gaat het spaargeld in de geldtelmachine, zodat ze precies kunnen zien hoe hun geld op hun rekening belandt.

Andere vestigingen

Naast het kantoor in Middelburg heeft Corstanje Assurantiën nog vier andere vestigingen in de omgeving. Overal is de service persoonlijk en laagdrempelig. Hier nemen ze de tijd voor u, wat uw vraag ook is. Ook kunt u uw bankzaken makkelijk zelf regelen, via de app of Mijn RegioBank. En heeft u wat ondersteuning nodig bij online bankieren, dan krijgt u die natuurlijk.

Standaard service

Naast betalen en sparen krijgt u bij deze Zelfstandig Adviseur ook onafhankelijk advies over verzekeringen, hypotheken of je pensioen. Waar je ook voor komt: de persoonlijke service krijg je er standaard bij.